There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say, Watch me!


Sovmorgon

Jag börjar skolan 12 idag vilket egentligen skulle kunnat betyda sovmorgon, och med tanke på att jag redan är i Flen så hade det varit ännu mer sov morgon, Men icke.. ändå så går jag upp 20 över 8. Haha good job!

Slänger in en ankpuss!


10 Rosor

Sitter nu i lägenheten och har precis käkat jätte god mat! Bästa kockarna må jag säga! Nu snart ska vi sätta oss framför tvn och mysa eftersom det är vår dag! Puss & Kram! :)


Love

Idag firar jag & Rickard två månader! Underbart! hela dagen spenderar vi i hans brors lägenhet som är bortrest till Thailand. Det som står på listan är matlagning och tvmys framför kanske en film eller två. Får hålla tummarna för att det blir en riktigt mysig kväll! Kram.

 

 


Hubbe

Vi har ju fått en ny familjemedlem här hemma! Lilla hubbis, han trivs kanon och sover antingen brevid jacob i sängen eller vid mig & rickard. Mysigare valp får man leta efter!


Kärlek

Kärlek är det bästa som finns.

 


Möblering

Jag & Rickard bestämde oss för att möblera om i mitt rum igår, det vart faktiskt väldigt mysigt efter om och men! Jag trivs bättre i rummet nu också! Perfekt :)

 


Latmask

Vaknade runt 10 idag, för er som inte vet så är jag fortfarande ledig från skolan. Jag & Rickard var nyss ute. Han sprang och jag cyklade haha! latmasken nummer 1 här! Men har endel som stoppar mig från att vilja springa just idag och dessutom är vädret inte det roligaste. Nu är han nere och styrketränar och jag sitter här. Vad mer har jag att säga.. inte mycket faktiskt! Men jag hoppas att dagarna rullar på som dom ska för er och att ni mår bra! Kramar.

Just Girl Things


Rickard <3

Jag älskar dig. Oavsätt vad som händer så kommer du alltid ha en enormt stor plats i mitt hjärta. För du är den första riktigt stora kärleken för mig. Jag är så otroligt glad att jag har dig och vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan dig. Du är allt jag vill ha.


Tandsmycke

Resultatet av tandsmycket! :) jag är nöjd! Det var bra faktiskt! :)


Det gäller att tänka på vad man säger.

Eftersom jag är ledig från skolan och har varit det ett tag så var jag inne i stan för att shoppa! Men jag hittade inget speciellt, Dessutom köpte jag en topp/bh i alldeles för liten storlek.Iallafall så ska jag in och dansa femenine vibe & ragga snart. Men ni får ha det grymt!


Don't be afraid.

Don't be afraid of death, be afraid of an unlived life. You don't have to live forever you just have to live.


Alexandra Tordsson

Jag satt och tänkte på min kära vän alldeles nyss. En vän som alltid finns för mig i vått och torrt ( det är så många som brukar skriva såhär ) men jag är 100% ärlig i allt jag skriver. Hon är ovanlig, väldigt speciell på alla sätt. Och vad som än händer vet jag att hon aldrig kommer svika mig. Hon är den ända förutom min familj som jag vet 100 % inte kommer svika mig vilka val jag än gör i livet. Jag älskar dig och det hoppas jag du vet. Hoppas även att du vet att jag aldrig kommer svika dig, aldrig någonsin.

Nyttigheter och träning

Längesen sen sist! Jag ska snart ta mig upp och klä på mig för att sedan dra mig till tempo! Eftersom både jag & min bror är hemma så står jag för lunchen. Bara nyttigt som gäller nu, och träning på det. Snygg kropp here i come!


RSS 2.0