alexandra o film

nu är jag med alex tordsson och ska kolla film, skit mysigt! såååååå hoppas ni har en bra kväll, har faktiskt ingen lust att skriva mer än så här, så pussen.


12.27

jag har varit vaken ett bra tag, har badat fixat fötterna haft ansikts mask och bara tagit hand om mig.. sånt kan också vara skönt ibland. Men senare kommer jossan & isa, och innan det måste jag slänga i mig något att äta. Så ska nog fixa något, typ lasange? eller köttbullar och makaroner? eh venne , får se. Får bli något lite lättare. Senare ikväll hoppas jag på grillat! Får tjata på mamma och pappa lite! ;) Men nu ska jag fixa ordning något. skriver nog mer ikväll om ni har tur!


dagens kille blir darin, för att han är så gullig och snygg!





fem sanningar


sitter med alex

hej nu sitter jag här med alexandra, vi ska iväg på bio senare. Ska se eclipse och det blir alex födelsedags present! Mysigt ;) WHÅRTAAAAAAAAA! ja nu ska vi slänga oss i en och annan buske, så vi hörs! kyssen.




Grattis världens bästa mamma!

Grattis mamma, du vet att jag älskar dig. Hoppas du hade en bra dag även om jag inte var hemma! ja.. hon fyllde i måndags, men hade inte tid att sitta vid datorn då. Så får bli ett grattis nu :)



mycket gammal bild, jag ser reetard ut. Men den är ändå gullig :)


nu är jag hemma!

hej kära blogg läsare! nu är jag hemma. Igår vart det en lång dag med buss och tåg. Det började med att jag linnea och hennes pappa åkte till tågstation halv 5 och då fick vi reda på att tåget var inställt pga tekniska fel och dom sa att jag skulle få ta en buss istället, jätte roligt! nej.. så fick jag vänta i en och en halv timme på bussen. Efter det så åkte vi iväg till typ kil? eller vad det hette.. så fick jag byta till tåg där.. Och så fick jag sitta i tåget i några timmar till. Och jag satt där utan mat och allt. Och jag var sjukt hungrig. Visste inte vart jag var eller ngt, haha! Men sjukt kul ändå ;) Men jag saknar mitt hockeyprovs! :( men nu ska jag hitta på något vettigare pusss!


ny inköpt från oslo!

när jag och linnea var i oslo så köpte jag det här! jag är medveten om att det är en fläck på linnet :) men så blir det när man äter chips och dipp vet ni! imorgon åker jag hem, tråkigt! Men vi får se om mamma och jag åker upp igen senare. Om linnea kan! Men hoppas ni har det bra, puss!









VIDEOBLOGG

hej mina kära bloggläsare, nu har jag gjort en videoblogg. Så hoppas ni blir glada!



frågor

1.Vad/vem fick dig att skratta idag? - katten

2. Vad gjorde du 8.00 imorse? - sov

3. Vad gjorde du för 30 min sen? - var uppe och handla

4. Vad hände dig 1993? - jag va nog inte ens påtänkt då

 

6. Tre ord varför du sist spydde? - när jag ramlade

 

7. Vilken färg är din hårborste? - vit rosa

 

8. Vad köpte du sist? - mat till tåget imorgon

 

9. Vad fick du senast i present? - oj minns nt

 

10. Vilken färg är din dörr? - röd

 

11. Var förvarar du dina pengar? - Plånboken

 

12. Hur var vädret igår?   - vaaaaaaarmt

 

13. Vart kramades du sist? - hemma

 

14. Vad ser du fram emot? -  att åka till norge imorgon

 

15. Vad är 15? - min ålder om några månader

16. Vilken skostorlek har du? - 36-37-38 kan bero på

17. Vill du klippa dig? - nej

18. Är du över 25? - nej

19. Pratar du mycket? - haha ja eller beror på vilka jag är med

20. Kollar du på O.C.? - sometimes

21. Har ditt namn ett "x" i det? - nej 

22. Känner du någon som heter Steve? - tror inte det

23. Hittar du på egna ord? - har hänt, hihihi

25. Är du en typiskt svartsjuk person? - beror på vad det gäller, men ja,  jag är nog rätt svartsjuk av mig

26. Vad har du för mobil? - sony ericsson

27. Vem ringde dig sist? - amanda

28. Biter du på naglarna? - ibland

29. Har du lockigt hår? - sådär

30. Vilken konsert ska du på härnäst? - det visar sig väl 

31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? -
hänger inte ut någon här

32. Hur många gånger har du svurit idag? - jag vet inte

33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta? - "typ, fett, verkligen, super, grymt,"

34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
- haha nej?

35. Ska du jobba imorgon? - nej

36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
- mamma

37. Vad borde du göra nu? - lägga mig och kolla tv ;)

38. Har du något smeknamn? - jessica

39. Sover du mycket?  - ja

40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? - tears of the sun, fett sorlig

41. Vad ska du göra på lördag? - vara i norge hos linnea

42. När var du ute sist?
- nyss

43. Har du gråtit idag? - hell no

44. Är du en glad person? - ja för det mesta :)

45. Har du roligt nu? - nej, men är glad iallafall :')

46. Vad äter du helst? -  olika, jag äter det mesta

47. Vem var du med sist? - emma

48. Vad heter din mamma? - agneta

49. Vad är hela ditt namn? - jessica lilan linnea stenberg

50. Tycker du om någon just nu? - venne


panikångest

Jag har ofta haft problem med panikångest. vilket jag valt att berätta lite om, när jag får det så beror det oftast på stress. Tex med skolan, jag tror att jag inte ska hinna endel saker och jag har väldigt dåligt självförtroende när det gäller skolan. Så det sätter mycket press på mig. Och tillslut så övergår det till panikångest. Och när det händer så tror jag att jag ska dö. Jag kan inte andas och jag skakar bara.. skriker och gråter. Och det är verkligen jätte jobbigt. Och gör att jag måste ta igen mig hemma. Men jag är ändå glad att jag inte har det värre än så. Men mitt phsyk tar över vid dom tillfällena. Vilket jag inte vill att dom ska. Men det får jag helt enkelt leva med.

men nu ska jag hoppa i ett varmt bad sminka mig och klä på mig, efter det ska jag kila upp och köpa allt jag behöver för imorgon puss puss.

                

låååten, så sjukt jävla bra!


rihanna ft. eminem - love the way you love

shueee

shuue bre, vad händer jao? ..här händer typ ingenting. Jag sitter inne nu när det är så fint väder. Men ja det beror på att jag har ont i huvet halsen och är bara allmänt trött. Orkar seriöst inte göra något. Lite dåligt samvete har jag, men jag måste faktikst vila och sen ska jag packa tills på fredag. Det ska bli skönt att komma bort ett tag från malmköping, det behöver jag! men jag kommer sakna familjen och mina vänner här hemma. Men det bästa är att jag får vara med världens bästavän när jag är där, och hennes underbara familj!



kissies nya låt "success" vad tycker ni om den? Om jag ska vara ärlig så tycker jag inte om den riktigt.

tisdag & mycket mycket bad!

hej min härliga blogg, idag är det tisdag och mycket bad har det blivit. Jag har varit med emma hela dagen som sov hos mig från igår till idag. och på FREDAG händer det, då ska jag åka tåg helt själv till norge, till min bästavän! sjukt kul, men ändå jätte läskigt. Har bara åkt tåg själv en gng. buhuh :( men det fixar sig nog! Hoppas ni har det lika bra som jag iallafall puss.

ännu en gång, dålig uppdatering.

jaaaaag vet! dålig uppdatering. Men vafan jag har annat för mig. Har varit ute och badat mest nu, och varit ute på kvällarna och chillat med vänner! Så har inte orkat, men det mesta är bra med mig. Hoppas ni också har det bra! Puss

gravid?

ibland undrar jag faktiskt när jag kommer få barn, min mamma frågar ofta när jag tror att jag kommer få det. Och jag har faktikst ingen aning, men jag vill leva mitt liv först och skämma bort mig själv riktigt mycket! hehe. Och så vill jag ha bra ekonomi för barnets och min egen skull. Men jag skulle väll säga i 25-30 års ålder.



mina vänner!

hej mina vänner & alla jag inte känner. Hur mår ni? jag mår faktikst jätte bra, på topp skulle man kunna säga. Eller ja allt är väll inte på topp men jag försöker att inte tänka på det! just nu sitter jag och snackar skit med zigge på msn, jätte roligt! men ah ska väll forsätta med det, puss puss!


jag skulle kunna dö för deras utseenden, skriv vad ni tycker! :)







jag...

Jag ber en bön och tittar upp i skyn o hoppas att han hör det.


härliga sommar kvällar med familj & vänner







































underbart har det varit! och har varit jätte kul att träffa nya människor ( klas,marcus & conrad) skit härliga killar! :)

jag älskar låten!


b.o.b - airplanes

förlåt förlåt förlåt

sorry för jätte dålig uppdatering, men det är faktikst så att jag har haft fullt upp dom senaste dagarna. Så jag har inte haft tid. Men dom här dagarna har iallafall varit sjukt roliga. Hoppas det kommer fler sånna dagar.För idag är det inte sådär jätte roligt väder heller! Så snart ska jag sätta på the sims, hah! Ni får bilder sen för min kamera cpar sig just nu så jag kan tydligen inte lägga in bilder :o men dom kommer sen det lovar jag! 

     
Vad tycker ni om percingar?

jag har själv i naveln och skulle nog inte kunna tänka mig att ha någon annanstans.
Jag har kollat runt lite och kan ni tänka er att det finns människor med percingar över hela kroppen, och på konstiga stället som man inte ska ha, det är fan sjukt!









varit och badat med emma

hej bloggen jag har varit och badat med emma idag vid nedingen. Ett skit mysigt stället. Och inte så mycket folk heller. Och emma lärde sig att göra framåt volt. Jag har kunnat från tidigare, men inte gjort det på ett tag ;) .Men  det typ tog en halv timme att cykla dit? med kondition som jag har så är det jobbigt tro mig.. haha. Men snart ska jag äta sen blir det att cykla iväg till emma igen och vi ska mysa med lite godis vid hosjön. Puss på er!



















filmer

asså är det någon som sett filmen the fourth kind? jag lovar och svär att den är fan en av dom värsta filmerna jag sett. Det är läskigt, för den handlar om något som man verkligen inte tror på. Man kan inte förstå. Men den är baserad på riktiga vittnesmål som påstår att dom blivit bortförda av utomjordingar,  vilket är svårt att tro på. Men ni som inte har sett den jag rekomenderar den. Om ni tycker om skräckfilmer. För den är riktigt jävla grymt bra.


jag har aldrig trott på något sånt förut, men nu vet jag inte riktigt längre.




badat me ronja

Varit iväg med Ronja och badat i sjön idag! Det var skönt, 23 grader. Efter så gick vi till lekparken intill haha och när vi satt på gungbrädan så kom det några små pojkar kanske 4-5 år och höll på och kittla varandra, Och dom skrattade jätte gulligt. Så jag och ronja började också skratta. Haha dom roade oss hela kvällen. Och jag måste också säga att det är sjukt skönt ute. Jag och ronja satt i shorts utan att frysa ett skit. Åh jag älskar verkligen sommarn! Men nu efteråt så märker man ju alla myggbett man fått, haha. Men ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men får hoppas på att ni har det bra puss.



E-tuna

etuna idag, jag köpte en kamera & två par byxor. Byxorna kostade bara 100 kr styck så jag jag köpte två. Sjukt billigt var det. Och byxorna var jätte fina! Ni får bilder senare ikväll om min kamera har laddat klart då. Skulle nämligen ladda den i 12 timmar innan jag fick använda den. Men nu sitter jag iallafall och äter lite godis men ska snart ut och träffa någon får jag hoppas. Vill inte sitta inne hela dagen! för det suger. Men får hoppas ni har det bra, puss puss.



02.55

hej mina vänner sitter inne i mitt rum där det är stek hett. Kläderna klibbar sig nästan fast på kroppen. Så jag kommer säkert inte kunna sova. Buhu! Isa är iallafall här och ska sova hos mig. Hihi så slipper jag sova ensam inatt. Men vi ska nog krypa ner nu. Jag skriver mer imorron godnatt!



nej tjejen på bilden det är ingen barbie, det är ett barn. Seriöst, jag tycker fan det är sjukt! Kollade på tyra banks show för någon månad sen och då handlade det om skönhets tävlingar för barn. Föreldrarna följde med och valde ut klänningar och sminking. Och dom spenderade verkligen pengar på det. Och det är så sjukt, Jag tror inte ens att barnen  vill egentligen. Dom är nog bara så jävla pressade pga att mammorna vill uppleva sina drömmar. En unge som är 7 ska inte ens tänka på sitt utseende. Dom ska leka och ha kul tycker jag, och det tror jag många andra tycker också. Skulle aldrig kunna tänka mig att mitt barn skulle se ut sådär. Nej usch!



RSS 2.0