-



gott nytt år! :)



Bilder

Lite bilder som jag tagit dom senaste dagarna, så tänkte bjuda på en bild bomb!


från julafton & lite av det jag fick i julklapp och sen på min lilla misse och när min bror och jag har lite syskon kväll med glögg och kortspel :)






























madde is in tha house

jag & madde sitter här och chillar galet med våra bajs-ansiktsmaskar! haha helt bruna i ansiktet :(
äckligt ju!

men vad gör man inte för fin hy? höhö


emma gästbloggar!

tjjjja! är klar med jejjas header hihi vad tycker ni? =)
själv blev jag jätte nöjd :d lånade bilden på jessica från Petra Stenberg
hoppas jessica också blev nöjd! saknar henne redan massa även fast jag va där imorse =(
det va allt från mig mer av mig hittar ni på http://emmatyngaste.blogg.se
KYSS

emmsibooi



nu har emmababe åkt hem :( men snart kommer min madde, ska bli jätte trevligt att träffa henne!

nyvakna och jävliga haha!





sweet

drar jag till eskilstuna och ska inhandla lite. Nu är ju allt billigt, så ska bli riktigt kul! hihi. Får se om jag köper ett par snarthörlurar och ett usb som jag kan lägga in alla bilder på. Blir nog kanon, min header och design ska fixas också! av min underbara vän Emma, www.emmatyngaste.blogg.se en länk till henne. Så det blir nice, men nu ska jag nog dra. tjaråååå 

såhär ser jag ut idag, jätte söt, fast ne..
men orkar inte fixa mig haha! 

 

sexy

HAHAHA det sexigaste jag någonsin sett,
usch jag dör..tog bilderna i sommras någon gång
haha :D





handboll

cha cha bloggen, nu sitter jag vid min nya dator och ska snart iväg på handboll med min pappa, ska bli trevligt. Senare ikväll så ska jag till mormor där vi ska käka, får se vad kvällen har mer att bjuda på. Men såhär långt vet jag iallafall! Min broder är sur för att han inte får följa med, men men, så är det. Nu ska jag kila. Puss på er.


soo sexy, sk

M U S I K

musik ♫

rihanna - carlifornia king bed

tuff brud i lyxförpakning



Petter


10 sanningar

Tänkte köra med det här

"10 sanningar om mig själv"

1.Jag älskar att spela tvspel & liknande, kan knappt sluta om jag väl börjat.
2.Jag älskar att bara mysa, ligga i sängen framför en film och bara chilla. Slippa stressa & veta att man bara kan ta det lugnt.
3.Det värsta som finns är magsjuka & getingar.
4.Jag är en sån som hatar att se folk må dåligt, även om jag inte känner personen måste jag fråga hur det är.
5.Jag älskar att sjunga & vill bli artist utomlands i framtiden.
6.Barn som bor på gatan och inte har någon mat tex får mig själv att må jätte dåligt. Därför ska jag bli volentär och åka ner för att hjälpa.
7.Jag har aldrig varit i behov av att dricka, jag tycker att man kan ha lika kul utan det. Och så vet man åtminstonde vad man gör. Men det är verkligen inte så att jag inte dricker heller.
8.Jag har alltid älskat mitt hår sen dagen då jag färgade det blont, hela håret förstördes.
9.I skolan vet jag att jag kan så mycket mer än vad jag bevisar, det stör mig såhär på efterhand.
10.Jag ska bli rik när jag blir äldre, mohaha!





kameran...:<

ASSO MIN KAMRA SLADD ÄR BORTA SÅ KAN INTE LÄGGA IN BILDER :( så att ni vet liksom...tänkte iallafall ladda upp lite bilder som jag & emma tog i fredags, med hennes kamera.






hihi du är bäst gumman!


aboow

Förlåt för dålig uppdateringar, men det har varit rätt mycket just nu.  Så har inte hunnit, och kommer nog fortsätta såhär ett tag. Eftersom det snart är jul och jag måste fixa lite både nu innan och efter. Men ska försöka när jag kan och lovar att uppdatera massor efter jul.Så ni får ha de bra, puss!

Music ♫



åh!

ÅH! SITTER HÄR OCH BARA LER, NÄRA ATT TÅRARNA RINNER ALLTSÅ! FAN VAD GULLIGT.


nothing

i have nothing to say.



I L L A

Sitter & väntar på badvattnet, tänkte nämligen ta ett bad & fixa ansiktsmask och bara pyssla om mig själv innan bonde söker fru. Jag är sjuk, har feber & snorar som en idiot. Kan ju säga att det är inte det roligaste, har en hel del prov att fixa & inlämningar så egentligen är det här rena helvetet för mig eftersom betygen sätts nästa vecka. Men jag ska ringa till skolan och höra.. för jag måste hinna ha allt gjort innan betygen sätts. Men men nog om det, jag börjar tröttna på min header nu.. och tänkte höra med en tjej som är duktig på det om hon kunde fixa ny till mig, tror hon ställer upp.. tycker det är jätte gulligt!  Föresten var det någon som kommenterade och frågade för ett tag sen vilken känd blogg jag läser mest, men hann inte svara på det då.. men den blogg jag läser mest är

Kenzas, tycker hon är skit grym!


dagens låt

ÖNSKELISTA ت






my everything.

grattis världens bästavän, du vet att jag älskar dig!
hoppas du får en bra dag hjärtat! :)



boy boy boy

grymma! helt klart G R Y M M A


omdömen.

tänkte skriva nu innan jag lägger mig, min update är sämst.. i know men jag försöker, hinner inte med allt eftersom plugget går i första hand.. blev både förvånad och lack på mina betyg eller ja omdömen, endel var faktiskt riktigt bra och andra var lite sämre om man säger så. Och så får man se sin lillebrors omdömen, den killen har ju bra i allt. Men men, alla kan inte vara bra i allt så är det ju. Men känner att ögonen börjar tröttna, godnatt på er.


fuck.

when you lose something you cannot replace.

känner på mig att natten kommer bli braaa!

tjaaaaa! nu sitter jag här och dunkar musik och väntar på att maten ska bli klar, senare ska jag & emma till gårn hämta lite grejer och sedan dra hem till mig för att ordna upp med godis & dricka. Blir nog en lyckad kväll. Jag är så överdrivet glad att det är fredag, känner redan nu att jag behöver lov. Men bara 2 veckor kvar! FY SÅ HÄRLIGT!


guuuuudnatt

imorgon är det freeedag, så jävla härligt. Hade tänkt att lägga ut min önskelista till julafton men får bli imorgon. Nu ska jag faktiskt bara sova, är sliten & trött. Så godnatt på er.


känslor.

den här låten ger fucking mycket känslor. Vet inte varför, men den ger mig något.. ni kanske tycker att jag är deppig bara för att jag lägger in den. Men nej, jag är inte alls deppig. Den ger mig mer styrka.. styrka att liksom ge allt. På något sätt. Allt är bra just nu, men jag har kännt sådär förut. Iallafall! idag har jag tagit blodprov för att kolla mitt blodvärde, hihi! läskigt vare, men var ändå bra att göra det. Jag behöver nog äta lite bättre mat. Tror jag.. måste börja äta frukost och sånt. Men nu ska jag plugga lite, skriver mer imorgon. puss.


RSS 2.0