isa o jag

jag och isa sitter hemma hos henne och kollar på tv, snart drar vi vidare, ingen aning om vart! men det lär vi se ;)

GAMLA BILDER










chris medina

nu ligger jag säkert efter alla andra som redan hört den här för någon månad sen. Det har jag också gjort, men har inte tyckt så värst om den. Han sjöng bra men jag lyssnade inte på texten eller så, vet inte. Blev bara inte så. Sen nu när jag fick se videon och riktigt lyssnade på texten förstod jag ju att det var till hans tjej som skulle bli hans fru som råkade ut i en bilolycka och nu så har hon fått en hjärnskada. Sången är gjord till henne. Fyfan vad fint säger jag bara.


How every single promise I keep
Cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them?
chris medina <3


läggdags jejja!

Dags fär läggdags känner jag! har precis stoppat i mig en banan och nu sitter jag och borstar tänderna. Mamma har bäddat rent i min säng så ska bli skönt att krypa ner. Bilder från spanien resan kommer ut här också! imorgon antar jag att de blir. Godnatt på er.
förlåt för bara cam bilder nu förtiden.. min kamera sladd är borta. När den hittas får ni bereda er på en bild bomb! hoppas på att den kommer fram snart, puss.

vilket mongo höhö



Jessie J!

Jessie J,  en av mina allra största idoler.

Hemma från Karro Barro!


Hemma från en dag & natt i flen hos min kära vän karolina! blev en riktig tjejkväll med film chips promenad och godis. Skräckfilm, så både jag och karro satt livrädda framför skrämen, vidrig film! men nu är jag hemma och tänkte gå ut för att plocka smultron, jag har ju värsta smultron stället, ikväll ska jag nog bara ta det lugnt med familjen, om det inte blir andra planer. Som det brukar bli för mig, på möte ska jag också föresten. Vid 5!



Godmorgon!

your a motherlover








!

jätte bra dag, jag älskar min familj.


BILDER FRÅN GÅRDAGEN

Bilder ifrån igår lånad från julia :)

jätte mysig kväll, med spel som "jag har aldrig" och massa annat snack! det måste vi göra om hörrni! =)








MUSIC

Här får ni en jävligt bra sommar fest låt!



sommarlov here i come

Jag känner på mig att den här sommarn kommer bli en av de bästa! Den har redan börjat så jävla bra ska ni veta! Bara umgåts med fina fina vänner, det är underbart! och roligare ska det bli, sommarlovet har ju trots allt inte ens börjat än, Så jag ser bara framimot det!

Några bilder ifrån skolresan! fler kommer senare, antagligen :)













svartskalle..stolsast i staden sprittsprångande galen

haha har tänkt på att min blogg blir lite av en emo blogg, för enda gången då jag känner att jag har tid att skriva.. det är när jag sitter här och tänker. Men imorgon kommer jag bli på bättre tankar, natten spenderas i sparreholm i ett mysig litet hus en kompis har! Han bor där själv alltså. Det som vi lyckats planera är kladdkaka och tjej film! gulligt va? att han ställer upp och orkar med oss hihi. Ni vill säkert ha bilder ifrån balen och ifrån klassresan? har ju hänt rätt mycket de här veckorna som passerat. Så tänkte göra ett inlägg med bara bilder senare.


svartskalle stoltast i staden, spritt språngande galen!

ful-dag

åh usch vilken äcklig jobbig ful dag det är idag! ni vet sån där dag då man inte alls ser bra ut. Man hittar bara fel på sig själv. dessutom har jag gått upp i vikt (?) tror jag. Fu säger jag bara. ska dansa bort skiten och inte trycka i mig massa bullar. imorgon är det dessutom bal, gissa vad jag tycker om det då? det känns inge bra eftersom jag tycker såhär om mig själv. Hoppas det blir mycket bättre tills imorgon, då jag också har sovmorgon, vad säger ni om det då? hihi.


sanningar

15 sanningar om mig

1.min allra största fobi är getingar.
2.jag har svårt att säga orden " jag älskar dig " .
3.det som betyder mest för mig är min familj.
4.jag har fått en väldig uppfattning om folk vilket gör att jag har svårt att lita på någon.
5. jag är en upp/ner människa, ena dagen är allt jätte bra andra suger allt.
6.mina största intressen är att sjunga och dansa.
7.tydligen är jag pollen allergiker? (?)
8.älskar att bli masserad, finns inget bättre!
9. jag är tydligen jätte svårflörtad, mina vänner klagar på det varje gång!
10.jag har alltid tyckt om att umgås med killar, har alltid trivts med det.
11.jag är ingen tjej som gråter över att en nagel gått sönder eller skriker så fort det händer något. Sånt är bara irriterande.
12.jag gillar inte för starka åsikter (som man skulle kunna hålla för sig själv) ibland tycker jag att man faktiskt får tänka på andra.
13.jag är rätt bortskämd, behöver aldrig diska behöver aldrig bädda sängen. Vissa tycker att det är hemskt, men jag är inte dum för det.
14. jag är ofta blyg till en början när jag träffar folk jag inte känner, men med mina vänner jag känner jätte bra är det inte alls så! :)
15.jag kommer inte på något mer nu HIHI

kärlek


do you ever think about the future..what do you see? he - you, i see you.

RSS 2.0