känner mig så pass självständig att jag

galet att jag känner mig så pass självständig just nu. har aldrig känt så i hela mitt liv förut. har alltid lutat mig mot mina föräldrar men nu känner jag mig manad att bara göra saker alldeles själv. känner att jag borde lägga mer ner tid på min lilla bloggis här men är så himla trött på headern att jag inte ens får lust att kika på mina egna inlägg ( ni vet hur oteknisk jag är) jag vet inte ens hur jag sätter in en header på min egen blogg. antar att någon annan lär få hjälpa mig. snart kommer alexandra hit och vi tänkte att vi bara skulle sätta på en film! så ni får ha det bra hoppas ni trivs att skolan börjat, lite segt nu i början kanske men man vänjer sig ju.
ofta maten

Connie Talbot

ASSÅ VA?! säg att ni skojar med mig? ungen är ju helt jävla galen.
så HIMLA BRA! 

cheka in de nya bilderna!

ligger i sängen och är slut efter första dagen i skolan som gick hyfsat. Jag hoppas att jag ska trivas vilket jag nog kommer att göra så småning om, men allt är så nytt för mig och jag har bara umgåts 2 timmar med de människorna i min klass så jag kan inte direkt säga någon om dom. Pratat med två tjejer, jätte gulliga. Men man vet aldrig vilka man kommer passa allra bäst med. I söndags tog jag lite bilder vilket jag tänkte lägga ut nu, så cheka in!

you can make

you can make a gay man straight with this picture.
snart kommer alex hit, vi ska fixa lite sedan ut och ta kort, nice va? :) hör av mig senare puss

helgen består av roligheter

helgen består av roligheter nästa vecka består av skola vilket betyder otrevligheter. jag är inte taggad för fem öre. även om jag klippt både jesper och min bror idag vilket var jävligt kul måste jag säga, det är verkligen något jag skulle kunna göra i framtiden. hoppas att det är folk jag tycker om och trivs med i den klassen, haha! alltid jag som är så rädd för sånt. Men man måste trivas med folket för att trivas med det man gör, tycker iallafall jag! Jag kanske ska berätta vad som händer nu i helgen. Imorgon så ska jag och min vän alex in till eskilstuna och kolla på filmen "jag saknar dig" som har sagts ska vara mycket gripande så antar att vi kommer sitta och böla som två töntar. kan vara skönt det också, kvällen gäller fest! hemma hos david frisö som också ska bli riktigt trevligt. Lördagen består av att åka in till eskilstuna äta kina mat och sen åka hem till ronja och umgås! Alltid trevligt. Har lovat er att uppdatera mer än vad jag gör. Jag är rätt dåligt på det, så lovar att det kommer bli mer! min syssling försöker fixa minneskortet från kameran så att jag kan lägga in bilder från den. Hoppas bara på att det funkar! men ha det bra hörrni.
haha visst ni får klaga men det här var en skol uppgift jag skulle göra en gång,
skulle redigera en bild.. HAHA! och jag äger, glöm inte det :(

true?!

SANNINGAR

1. ska jag hålla reda på viktiga grejer blir det kaos i huvdet, ungefär vart är plånboken? vart är min mobil? osv
2.jag ger mig aldrig förens någon annan gör det
3. mina allra största fobier är getingar flygplan och mörker
4. jag verkligen älskar mat haha!
5. jag är en vettig person, helt ärligt
6. min allra bästavän heter alexandra tordsson
7. jag börjar märka nu vilka som verkligen är äkta vänner
8.att dansa och festa är något av det roligaste jag vet
9. en viktig del i mitt liv är kläder
10. jag skulle aldrig svika min familj
11. jag tycker det är gulligt med killar som gråter till filmer
12. jag ger inte bort mig till vem som helst
13. även om jag vet att någon förtjänar att höra sanningen och jag föredrar sanning är det inte ofta jag berättar för dem
14. jag är bryr mig mycket om vad folk tycker och säger om mig, jag är rädd för att någon ska ta mig som någon jag inte är, men har börjat arbeta på det där.. att inte bry mig!
15. jag smörjer alltid in mig innan jag ska sova
16. jag vill verkligen känna mig speciell av någon
17. jag funderar alltid mycket om hur min framtid kommer se ut, men egentligen borde jag chilla. Jag gör det jag vill för dagen sen får vi se vad det leder.
18. jag älskar glittrigt och leopardfärgat, moget va?
19. snart börjar jag frisör linjen
20. jag tänkte sova, godnatt? HIHI

OFTA KLÄDER

fixat ihop ett collage på kläder, kläder big loveeeeee

There comes a

there comes a point in your life when you 
realize who really matters,
who never did, and who always will.

kommer sakna er!

Finns inte ord för hur mycket jag kommer sakna er mina vänner! klassen skolan, när jag tänker är det ganska sorligt. Men jag älskar er och kommer aldrig glömma er! Alla går vidare, det måste vi göra! puss

RSS 2.0