haha galet random!

ska snart lägga mig men tänkte uppdatera bloggen eftersom jag inte hunnit göra det.  Är tvungen att berätta något sjukt random idag när jag skulle springa till bussen från skolan. Jag gick/ halv sprang lite för jag trodde jag skulle missa den och helt plötsligt säger någon hej till mig så jag vänder mig och kollar så står det några byggarbetare vid vägen, Ena säger hej och sen så sticker en annan upp huvudet från att han grävt och säger också hej och jag svarade självklart hej och sen sa ena, vad söt du var! och jag bara tack, sen sprang därifrån hahaha, vart så himla förvånad. Har aldrig träffat någon utav dom, aldrig sett dom aldrig pratat med dom. haha... aja, jag tänkte lägga mig och kolla matten lite, har matte prov imorgon! grymt...

Oh so you think you know me know

pojkväns akademin sen sova, godnatt på er!
Mummy they call me names
They wouldn't let me play I'd run home, sit and cry almost everyday'
Hey Jessica, you look like an alien With green skin you don't fit in this playpen'
Well they pull my hair
They took away my chair
I keep it in and pretend that I didn't care
'Hey Jessica, you're so funny
You've got teeth just like Bugs bunny'
Oh, so you think you know me now
Have you forgotten how you would make me feel
When you drag my spirit down
But thank you for the pain
It made me raise my game
And I'm still rising, I'm still rising yeah!

Så jävla gulligt!


It wasn't a nightmare. Then why are you crying? Cause I wish it was for real

Breaking dawn går ju på bio nu! jag måste verkligen se den filmen. Har sett de andra också, så att jag & alex tänkte dra oss till eskilstuna någon helg nu och kolla på filmen. Just, min kissebebis är borta också, åh varför måste hon försvinna för, saknar ju att ha en liten kisse att gosa med på kvällarna.  Nu ska jag slå på värsta pojkvänsakademin eller vad det heter och lägga mig i sängen och vänta tills maten blir klar.

my favorite kind of pain



Bruno mars

pluggat matte, kollat igenom mina papper, praktiserat, fått massage, ätit, osv osv osv! nu sitter jag här, längtar skapligt mycket till helgen. Är hemma själv hela lördagen, så tänkte bjuda massa vänner hit :) fick nyss ett as gullig sms också som gjorde mig så himla glad. Det var från josefin och det stod, vet du en låt som påminner mycket om dig? jag svarade nej? :o och då skrev hon Bruno Mars med Count on me, och så skrev hon, Det gör verkligen det för man kan verkligen räkna med dig i alla lägen. Åh blev så jävla glad. Skulle aldrig svika en vän som josefin, hon är en helt underbar vän som man alltid har sjukt kul med, alltid gör en så himla glad. Man ska vara rädd om sina nära. :)


födelsedag och julafton

Min födelsedag blev grym med hjälp av vänner & familj som firade med mig. Fick fin fina grejer och hade mysiga snack. Det är kul att fylla år, och imorgon har jag faktiskt sov morgon och börjar inte förän elva vilket också är jävligt positivt. Livet rullar på som det ska  och det inte faktiskt inte så långt kvar till jul. Mysigt, älskar ju julen!

hope is the most

hope is the most exciting thing in life and if you honestly believe that love is out there, it will come. And even if it doesn't come straight away there is still that chance all through your life that it will.

let's dance

hemma ifrån träningen och dansen, och ska fortsätta lite nu. Antagligen så tar jag en dusch senare, myser lite med familjen framför en film och lägger mig. Förra veckan och helgen har varit stress och bara jobbigt. Mamma har fått åka in till akuten, skolan har gått åt helvete rent ut sagt. Men jag tar nya tag, imorgon är det praktik. Har sovmorgon och börjar 10. Så ni får ha det kul i skolan, kram på er alla.





-

vad jag saknar dig


Mohamed Ali - Raindrops




jodå

stekarNa

Den finaste filmen någonsin.

Blir lika rörd varje gång jag ser den här, så jävla bra.


Mättä

sluta 11.20 idag, det är ju torsdag och då slutar vi alltid tidigt. Nu sitter jag bara hemma, läser lite i en bok från skolan och typ kollar tv. Måste plugga matte inför matte provet imorgon också, nice eller?

G R Y M


sjukling

så typiskt att jag ska bli sjuk eller något nu :( helt svullen i ena sidan av halsen.. måste vara förkylning? eller vad kan det annaaaars vara.. aja krypa ner under täcket i soffan och sätta på en film. Kan ju vara rätt skönt det med iförsig. Ha det bra gullisar!


skoltrött tjej, tja!

är så jävla skoltrött så det är inte sant. Redan liksom, och jag hade höstlov förra veckan, somnar nästan på lektionerna. Fett bra tjej! Jag har verkligen inget roligt att blogga om nu heller, kanske ska köra på en såndär.. svara på frågor, Iförsig är inte det heller speciellt kul!

Fler kommer senare

minnen i bilder

RSS 2.0