-

har aldrig känt mig såhär ensam i hela mitt liv.
orkar inte.

Grisar

Amanda & jag sitter i min säng och är precis påväg att lägga oss, vi gillar grisar därför vi la upp en bild på gristrynen, tycker den är vacker. Hoppas ni också tycker det eller något, natti!

Matrix

Torsdag idag betyder att jag slutat redan halv 12 från skolan idag. Skapligt skönt om du får frågar mig. Snart ska jag hoppas in i duschen och använda balsamet jag fick idag av matrix. Fick godis och produkter idag,
var rätt nice! Imorgon är det fredag och den spenderas med amanda och josefin! och lördag fest hos jockääää!

PIZZA PÅ LÖRDAG MED KLASSEN OCKSÅ

Beyonce

En grym låt som fastnat på hjärnan på mig, brukar inte gilla sånna här låtar annars men beyonce är ju grym går ju inte att tveka på den saken

I want to sleep with you.

I want to sleep with you. I don't mean have sex. I mean sleep togheter under my blankets in my bed. With my hand on your chest and your arm around me. With the window cracked so its chilly and we have do cuddle closer.

Svenska lektion

Sitter i skolan på svenska lektionen där vi ska skriva om vår framtida livsstil. Jag är så trött, och längtar bara efter att komma hem och skippa matten. Men det går ju inte eftersom jag tydligen redan har 39% frånvaro. Har varit borta en vecka ifrån skolan, var sjuk. Jag längtar otroligt till helgen då jocke fyller år och vi ska fira honom. Blir nog skit bra, men ska vidare till skol arbetet, skriver mer när jag är hemma eller nått. PUSS

Ser framemot morgondagen

ligger här i sängen och har precis duschat så känner mig fräshhhhhhhh! Imorgon slutar jag redan halv 12 så då åker jag hem och sen direkt vidare till PW i flen, ska träffa lite vänner och senare gå på match. Malmköping-Flen. Vinner inte Malmköping blir jag ledsen. Idag har varit en väldigt seg dag och jag har inte mycket mer att tillägga mer än sådär. Hoppas ni har haft den trevlig dag iallafall! Godnatt.

Idol 2011

sitter inne och kollar idol, jag som hade tänkt vara med nästa år men det känns som en grej jag aldrig kommer att klara av, känns som att min röst kommer sprika och att jag kommer stå där och inte klara av att dom liksom kollar på mig. Fyfan känslan bara skrämmer mig.
En grymt bra norsk kille

Tisdagar är inte de allra bästa

Dags att lägga sig nu kanske så att man orkar upp till den otroligt sega tisdags morgonen. Jag har inte mycket viktigt att skriva nu känner mig bara sådär lagom trött så att jag kan krypa ner i sängen och läsa lite. Jag är inte riktigt taggad på att gå till skolan imorgon när vi inte går och äter förens halv ett. Men det klarar jag väl, stoppar väl i mig en macka eller två så  det borde jag stå mig på! :) Godnattkramar till er, ( jag vet att det inte går att kommentera ) så det är inte erat fel att det blivit som det blivit med frågestunden. Skulle bara säga det!

Maceleine Mccan

Madeleine Mccan försvann för fyra år sedan och jag kommer ihåg allt det där så exakt. Att hon inte hittats än är så himla oroväckande, föräldrarna vet ju inte om hon lever eller om hon inte gör det. Hon försvann från ett hotellrum i portugal medans hennes förälrar var ute för att ta någon drink eller något sådant. Det är så hemskt, jag vet inte vad jag ska säga om det, det är ett så himla konstigt försvinnande. De lämnade hennes två syskon och tog bara henne, och varför tog de/hon/han henne? kan ju inte varit bara för att döda henne. Det är så konstigt hela grejen. Och de ända som finns i mina tankar är, undra ifall hon lever?

match och snabben

Hemma efter en trevlig kväll med vänner, känner mig ju inte allt för fräsh så jag tänkte ta ett bad fixa iordning mig sen ska jag och några vänner in till flen för att kolla match och äta på snabben, plugga matte ikväll om jag orkar, känner att det nog verkligen behövs och helgen är slut snart.. att det alltid ska gå så jävla fort!

Kamera sladd hittad!

Eftersom jag hittat min kamera sladd efter ett evigt letande så har jag många bilder att visa upp. Laddar nog upp flera senare eftersom dom är så många.

Mange Makers

eftersom jag har legat hemma och varit sjuk så kollade jag på vakna med the voice och de här killarna " mange makers " blev interljuvade. Tänk att det kan börja med ett internskämt och bli en sån stor grej att det blir en låt som dessutom ALLA vet om. Slänger in interjuven här

Frågestunden avslutas

Se till att ställa frågor nu


Monki Collection


Gör mig frisk SNÄLLA

min katt är helt galen och hoppar på handtaget till ytterdörren och på mitt fönster, blir ju livrädd! tre som gosisar sitter i min säng och kollar på mig när jag skriver.. finns fan inget sötare. För er små undrar min katt har fått kattungar världens gulligaste verkligen. Jag själv är sjuk och har sovit på dagen så kan inte sova nu, det ända jag vill just nu är att blir frisk så att jag kan festa och umgås i helgen.

Frågestund mina vänner

nu när jag har ny header blir det lite roligare att blogga också, tänkte köra på en frågestund då ni får fråga exakt vad ni vill och jag kommer svara! Så jag hoppas ni skriver nu! blir så mycket bättre uppdatering om ni frågar också.


Ny header & design

SER NI? jag har ny header och ny design, är min underbara vän Lovisa Homberg som har gjort det
länk till henne!
http://lovisa.spotlife.se/

vilken kille både modell och kan sjunga riktigt bra


älskar dig så jävla mycket

alltid dyker det upp nya problem. tur att jag har min allra bästavän som alltid står vid min sida vad som än händer, helt ärligt, hade inte klarat mig utan denna tjej, nyss våra sms..
alexandra
jag vet vart din jacka är men kan inte säga eller förklara så gör de imorgon
jessica
men säg att du skojar eller? vart är min jacka?
men orkar inte säga dag, säger det imorgon för det tar lång tid att skriva orkar inte.
MEN OK
Ha det bra och sov gott älskar dig :) <3
mm... älskar dig också! <3 <3
hihi.
mm.... älskar dig med! <3

before sleep is the most active second of my life

en ute kväll med gangsters idag alltså! riktigt grymt, älskar mina vänner! var jocke jag sebastian schalle isa emma alex emil atti, härligt och nu vill jag bara sova, ni anar inte!


i wish people would listen as much as they talk.

Mobbning

dagen blev ju inte allt som förväntad men ändå en skön lugn fredags kväll! tänkte ta upp en sak i bloggen som är enormt viktig för mig..
börjar här.
jag har aldrig förstått det där med att klanka ner på en annan människa som redan är nedtryckta och redan har ett självförtroende som ligger på botten. jag hatar verkligen när folk skämtar om hur feta endel är osv. jag tror redan personen vet att den är tjock och jag tror inte att man behöver framhäva det mer för alla andra vet det också. och jag tror att det är ett jävligt stort problem för henne/honom själv också, för vem vill vara tjock? egentligen. INGEN. Alla har inte valt att vara de heller, vissa är större än andra så är det bara. och jag tror nog väl att man mår dåligt bara utav det och då behöver man inte de där helvetes blickarna från folk. jag vet att jag själv gjort sådär förut i min fjortis ålder men när man tänker tillbaka så känner man sig som en riktigt stor idiot. ingen är fan perfekt men jag tror nog att den som klankar ner på andra kanske har ett snyggt utseende men fan heller en snygg insida. och oftaste de som inte ser så bra ut till utseende ser bättre ut på insidan. och insidan ger utsidan glans, är det inte så man säger? :)

måste inte alls vara så, man kan vara jävligt snygg och ha skit fin insida! vet jag hur många som helst som har, men tog ett exp på mobbar och drabbade! :) puss och ha de bra hörrni!


ni har ingen aning om en persons bakgrund. jag har alltid haft hur mycket som helst emot mobbning. jag är inte världens snällaste person men är det något jag inte skulle kunna göra det är att trycka ner någon.




rullar fram!

dagarna rullar på som dom ska utan stora problem. jag tycker t.o.m att det är kul att gå till skolan, kan ni tänka er? det har jag aldrig sagt förut. fick nya borstar och kammar av olika slag igår var jätte kul och kändes lite som julafton som vår lärare sa. vi har börjat med shampoonering och lite indelningar av hår, frisyrer osv! det är kul jag älskar att hålla på med mina händer, vara kreativ träffa nya människor och jobba med människor och självklart hålla på med hår! de som väljer st eskil nästa år säger bara ni kommer inte ångra er! :) inte om ni väljer frisör iallafall hihi ;)

steker!

RSS 2.0