I can do everything for you

A million feelings
A thousand thoughts
Hundreds of memories
All for that ONE person

Girl night!

Fredag äntligen! Och ikväll spenderar jag kvällen med två riktiga gos tjejer! Fick en ring av Alex idag ifrån Spanien! Den var suuuper fin! Tack stumpan! Uppdaterar mer om valborg och sånt senare! För nu ska jag ut på en powerwalk! Pussar och Kramar!


Ursäkta ett stökigt rum in the background

Jag har precis gjort iordning allt som ska med till Rickard. Även träningskläderna, det är så skönt att komma igång. Att gå kan vara bland det skönaste jag vet. Särskilt på morgonen eller kvällar. Man känner sig så himla frisk efter och mår otroligt mycket bättre än innan. Även att äta lite friskare mat och minska ner på kolhydrater. Ikväll ska vi väl bara ta det lugnt. Rickard ska iväg på innebandy så då passar jag på att träna lite jag också! På torsdag nästa vecka börjar jag jobba! Woho! Jag kanske även blir timm anställd om jag får som jag vill. En liten lön på det skadar ju faktiskt inte. Bussen går 13.09 så jag ska fixa klart med resten! Hoppas ni har det grymt, kramar.
image description

Lunchar framför Extreme Home Makeover

Nu sitter jag och vilar i soffan framför Extreme home makeover efter ett möte i Sparreholm. Jag har precis lagat bacon, stekt ägg & grönsaker till mig som lunch och ska börja packa för en natt hos Rickard! Vi har bestämt oss för att gå från Flen till Mellösa idag! Skapligt skönt om ni frågar mig! Frågar ni Rickard får ni nog ett annat svar! Haha! Kram!


Resultat ifrån dagen

Nu ligger jag trots allt i min säng efter många om och men. Precis innan jag skulle lägga mig så märkte jag hund kiss i sängen vilket resulterade till att vi fick byta alla lakan och allting. Kvällen har gått åt till 1,5 timmes powerwalk och BB tittande samt en dusch och lite frukt på det! Nu känner jag mig hel redo för sömn. Väckarklockan står på 06.30! Morgondagen lär bli lång. Kramar!


DAGENS VILL HA


Frukost/Lunch

Har precis fixat iordning vanilj te och två mackor som frukost/lunch. Dock var det inte alls så gott som jag trott det skulle. Jag känner mig äcklig,kall och ful just nu så jag funderar på att hälla upp ett varmt bad. Det känns som det ända rätt förtillfället. Jag vill bara till Skolan nu så att jag har någonting att göra! Det här är skit segt..


Måndag

Dagens jag ser ut såhär! Dock så är jag förkyld som en gris så jag håller mig hemma ifrån skolan. Den här dagen får bli en mys dag med film och säng mys. Finns bara en som fattas och det är min Rickard.


Rickard

Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva.Vad som än händer vill jag aldrig vara utan dig.


Mjukisbyx Jessica

Ska springa upp på "stan" (byn) och köpa blommor till mormor. Kände att det kunde vara lite mysigt att ge! Dagens jag ser ut såhär! Haha dock så är mjukis byxorna bara tillfälliga. Hade inte tänkt att ha på mig dem på middagen. Känns lite otrevligt! Bye


Fredag

Helluu! Idag känner jag mig lite halv seg. Ont i halsen osv, men inte hindrar det mig för att skippa planerna för tonight! Berättar mer om dessa senare! Ha en bra Fredag! Pussar!


Lunch time

Hemma efter en timmes matte i skolan, Snart ska jag ut på en redig promenad! Det är så skönt att sluta skolan tidigt. Man hinner med så mycket. Men först ska jag trycka i mig detta, Mums!


Saknar dig allra bästavän

Saknar dig så jävla mycket! Kom hem nu. Snälla!


Fest hos Atti

Igår hade Atti fest i stugan så jag & Rickard åkte dit! Blev en lyckad kväll om man bortser från alla dessa tusen spyor. Har nog aldrig varit med om så många som spyr på en fest. Och särskilt inte inne, haha! Snart åker jag och Rickard hem till mig för en myskväll! Det behövs. Puss!

Nästan inga bilder tagna alls! Dessa får duga ;)


Remember while you're ignoring her, someone else is begging for her attention.


Mys kväll framför Johan Falk

Jag ligger i sängen alldeles själv och kollar på Johan Falk. Skönt att bara ta det lugnt tycker jag. Jag har tänt upp lite ljus för att få det lite mysigt men jag saknar ändå någon som kan mysa brevid mig! Rickard, spring hit!


Design och Inredning

Alltså åh! Jag kan knappt vänta tills jag får renovera min första lägenhet. Kolla bara så sjukt fina kök,vardagsrum,toaletter osv. Blir galen!



Älskade

Jag har haft världens mys dagar med Rickard som nu åkt hem. Men träffar honom på Onsdag igen! Vi fixade iordning med TV i mitt rum så att vi kan spela cod och kolla film . Helt perrfa! Love.


Flen - Sola

Ska snart fixa till mig lite för att träffa efterlängtade Emma Arvidsson. Vi tänkte dra en sväng till Flen för att sola men bussen går inte förens 18.00 ( skit dåliga bussar ) Senare sover hon hos mig om det blir som planerat! Ps. Jag saknar Rickard redan.

Glad Påsk

Påskafton today och vi ska få hem massor utav gäster och äta god mat. Säkert ett och annat påskägg! ( det blir man aldrig för stor för ) Jag och Rickard köpte varsit igår som nästan är slut idag. Gotte grisar!

Tönts

Haha älskar dig tönt!


Solning

Rickard har hoppat in i duschen och jag ligger i hans säng! Ikväll har vi hela mitt hus för oss själva så vi har bestämt oss för att laga middag och sedan mysa massvis! Jag älskar dom kvällarna.Nyss så var vi i Flen och solade. Första gången sen i sommras men inte så mycket resultat än sålänge, Jag jobbar på det!


Firande utav finaste Emma

Nu är jag hemma efter ett mysigt födelsedags firande hemma hos Emma! Jag är helt proppmätt och känner att jag inte kommer få i mig så värst mycket mer än detta under hela dagen. Snart måste jag börja packa väskan igen för en natt hos hjärtisen. Gosigt värre!

 

 

 

 


Smile

A smile is a language that everybody should learn how to speak.


Planer inför dagen

Hemkommen och har redan hunnit slänga i mig lite lunch. Det är påsklov för mig nu! Hur skönt?! Vid 10 i 1 så drar jag och några av tjejerna för att fira Emma som fyller 17. Den blir nog riktigt mysigt. Har inte träffat dom på evigheter känns det som! Senare sen så skjutsar pappa mig till Rickard där jag spenderar natten! Känns som en bra första lov dag. BYE!

Jag behöver dig.

Ni anar inte hur stor min kärlek är till denna kille! Redan för flera år sedan visste jag att det var något väldigt speciellt. Jag har alltid vetat det på något underligt sätt, men visste inte alls att det skulle bli vi två liksom. På något sätt känns det som om vi har känt varandra hela livet. Eller att vi varit tillsammans hur länge som helst med tanke på hur bra vi egentligen känner varandra. Jag älskar våra myskvällar då vi lagar mat tillsammans och bara myser! Det är bland de bästa som finns men såklart finns det vissa dagar då vi bråkar. Men allt har ju en mening och då måste meningen med det vara att vi kommer varandra så mycket närmare. Jag vill inte vara utan dig Rickard. Aldrig. Och lova mig att jag inte blir det? Jag älskar dig.

 

 

 

 

 

 

 

 


Insperation

 

 


Super duper

Hela dagen spenderade jag i Eskilstuna med fina vänner. Vi lunchade på Baboo och jag inhandlade detta linne samt ett par presenter. Nu är jag hemma och har redan hunnit städa igenom mitt rum och torkat upp en och annan kiss pöl! Att ha en hundvalp kan göra en tokig! Ikväll drar jag mig mot Alex där hela natten spenderas med Breaking Dawn och BB!

 


Melon och Grönt äpple


Livet

Tja bloggjävel! Har haft lite olika saker att fixa med och därför har bloggen fått stått på sidan utav, men nu är jag back så att säga! Jag är ju tillbaka i skolan, om man ens kan säga så med tanke på att jag brukar börja runt 12.00 och slutar en timme därefter men efter lovet blir det helt andra planer då jag ska börja praktisera 4 dagar i veckan på ett äldreboende. Känns väl helt okej faktiskt! Gamlingarna brukar ju vara hur sköna som helst! Livet rullar väl på helt i sin tackt tycker jag! Hoppas ni känner samma, puss & kram.

RSS 2.0