bjuuuder på bilderna

bilder från idag!
 hinner inte blogga mer idag! puss

















isa <3

hejsan! fredag idag, så jävla nice! ska in till e-tuna me isa & ska shoppa lite sen blir det att äta hos mormor och spendera kvällen me isa & chips godis hihi! men har inte tid att skriva ska snart dra. Men ni får en outfits bild.


Måndagar suger inte lite!

hej alla söta & fula! Idag är det måndag och det suger för det är jätte långt kvar till fredag :( .. men får kämpa mig igenom den här veckan! Imorron är det prov för mig för att jag inte hunnit gjort det, usch. Men jag ska faktiskt inte klaga så mycket, det är typ 2 veckor som är skoldagar kvar & det är faktiskt grymt fint väder ute, så varför klaga? :) men nu ska jag gå & göra något vettigt! pusss vetja



phsyk bryt snart

jag får snart phsyk bryt.. allt jävla pluggande gör mig galen, jag orkar ingenting sover bara när jag kommer hem om dagarna, pallar inte träffa kompisar! Asså först ska vi gå i skolan i 8 fucking timmar sen så ska vi plugga hemma, jag blir så less! usssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssscccccccccccccccccccccccchhhhhhh!

förutom att skolan känns skit så är det allt annat rätt okej, skulle jag kunna säga! Inget är direkt dåligt. Snart är det helg så det är väll bara att hålla ut ett litet tag till! Puss




ni är allt jag har! jag älskar er mest och det vet ni <3


jag & petra

hejhej, varit i e-tuna & handlat lite små saker! Nu är jag med petra & vi ska snart gå ut, så jag skriver mer ikväll.











dagens outfits bilder



förlåt

hejhej, förlåt för dålig uppdatering! har bara haft mycket att göra nu så har inte riktigt haft tid! Varit på prao i två dagar på dagis. Det var riktigt kul faktiskt, men är ganska slut! Alla ville pussas & kramas hela tiden haha så gulliga! :) Men nu är vi lediga resten av den här veckan så jag ska väll åka in och shoppa för pengarna jag fick i konfirmation present! kändes som min födelsedag när jag fick så mycket presenter! Igår försökte jag mig iallafall på att videoblogga! haha det är verkligen inte min grej, känns sjukt konstigt och jag skrattade bara åt mig själv. Men jag lovar att jag ska lägga ut en senare, när jag övat lite! haha. Nu väntar jag bara på min pappa som har lovat att komma hem snart och laga mat, om inte så får väll jag börja! Efter det så ska jag ut och springa, hoppas jag iallafall, men jag har sjukt ont i min fot så vet inte om jag kan göra det. Hoppas jag kan ut och gå iallafall, annars vet jag inte vad jag gör, det är ju så fint väder! Men nej nu ska jag göra något vettigt!



2000
sminking på make up store
en klocka från ur & penn
hjärt örhängen & halsband (äkta silver)
2 percingar men egentligen så fick jag 3 percingar bara att den ena hade jag i naveln!

det var dock inte allt, men det andra får ni på bild senare!


RSS 2.0