Finaste mamman i världen.

Lunch med mamma efter ett skapligt möte, men tror jag är banan igen.. jag försöker iallafall! Puss

 

 


Julgransplundring

mys bild med världens gosigaste!


Finaste killen!

Du är min kärlek. Vill aldrig förlora dig.


Shopping

Var nyss inne i Eskilstuna & handlade! Fick med mig några god bitar hem! Bilden gör dem inte riktigt rättvisa men skitsamma! Puss puss.


Spillde på mina byxor igår.. ovanligt!

Kul att mina nya byxor ser ut som helvete! Fett medel ska köpas för jag ska fan få bort detta!


Pizzaaaaa!

Fixar pizza osv med finaste vännerna! Mummaaa!


Grattis Fina Vän!

Drar iväg till Lovisa på födelsedags fest! Grattis stumpan!


Insperation


Hey i heard you were a wild one


Kärlek

Kärlekar dig.


Kväll i Eskilstuna

Ikväll är det Eskilstuna med tjejerna som står på listan! Vi ska iväg och käka på papas tapas. Hopas ni får en lika bra kväll som mig! puss!


Insperationer

Har suttit och pillat på en collection som jag nu fått till! detta skulle jag absolut kunna bära!

Hellu sexy girl

Slutade skoldagen redan 11 men kom inte hem förens runt 1. Skapligt skönt ändå, tänkte alldeles strax dra mig mot tempo för att handla mat! Det är faktiskt jag som står för maten idag.. rätt ovanligt om ni frågar de flesta som känner mig!

 

hellu sexy girl osv.

 


Gäller att ligga i till sommarn!

Har varit ute och gått samt sprungit lite men nu är jag på hemma plan igen! Jag avslutar kvällen med efterlyst och en dusch på det. Puss & Kram!


Choklad hjärtisar.

Har precis kommit hem och sitter nu i sängen och myser, smakar även chokladen jag fick av Rickard igår! gulligaste killen! ❤


Believe.

Believe in yourself.


-

Lunch och plugg!


Smidigaste i världen!

Sitter för mig själv helt forever alone och väntar på att håltimmen ska ta slut. Malin är inte i skolan idag så jag klarar mig helt enkelt på egen hand, vilket kan vara rätt skönt att vara. Haha en kul grej idag.. ramlade ungefär vid bussen påväg till skolan.. skapligt pinsamt. Så nu har jag ont i rumpan och benet. Även knät efter att jag ramlat när jag och Rickard var ute och gick igår.Haha smidig tjej! vet vet..


Lunch mys!

Ute och myser med min fina vän!


A day without smile is a day wasted.

Sitter på hantverkslektionen helt själv och läser om 80 - talets mode. Skapligt segt men funkar helt ok ändå. Snart ska jag iväg och luncha på waynes med min fina vän Lovisa. Det är ju trotsallt fredag! Love.


Crazy girls have always fun

Att ha en vän man kan berätta allt för skulle ju faktiskt alla behöva. Det underlättar tunga saker när någon faktiskt tar sig sin tid och lyssnar. En vän som man vet alltid finns oavsätt. Haha detta inlägget ägnar jag faktiskt åt Alex. Sjukt jobbig människa vissa stunder men förblir alltid så jäkla fin och godhjärtad. Lagom retard osv också.. kolla bara på detta!


Mys i soffan

Längesen jag uppdaterade eftersom jag haft rätt mycket omkring ändå.. men jag försöker fixa till detta! Sitter just nu och myser framför tvn, slutade redan 11 idag. Hoppas ni har de bäst!


Alääx

övernattning hos Alex! grymma vänner :)


2011 i bilder

Mitt 2011 har varit rätt grymt! har hänt så sjukt mycket verkligen och jag ångar nästan inget ifrån det.
Iförsig har det hänt så himla mycket mer än bara dessa bilder, har haft det grymt. Spanien,Sommarfester, Grillning med fina vänner, alla pizza dagar, övernattningar,zigges stuga, balen, ute kvällar, grönan,gustavsvik med förra klassen som jag saknar så jävla mycket! börjar nästan gråta haha.. hoppas 2012 blir lika jävla bra! 

Några bilder ifrån nyår.. dock inte många alls.

image description
image description
image description

RSS 2.0