MUSIK










bananers?

funderar på att göra banan med choklad i ugn. Har rensat lite i min garderob och det jobbiga är att garderoben inte räcker till alla mina kläder. Skulle helt ärligt behöva en till. Så det slutade med ett hav med kläder på mitt golv som jag sen skulle ta reda på vika in osv. Inte det lättaste om man heter jessica stenberg och tröttnar efter bara ett tag. Har dessutom fixat frans manikyr på mina naglisar.  Imorgon är det malmamarken, någon mer än jag som är taggad eller? VI KÖR!

från förra gången, min kamera vill ju inte lägga in bilder som ni vet.
snyggare den här gången. CUULT

Norge.. vila i frid nu.

sista natten i norge, dagen bestod av att åka till oslo. Har aldrig sett så mycket blommor i hela mitt liv som jag såg idag. Tusentals blommer överallt i oslo. Tusentals ljus. Och foton av människor som blivit mördade. Anhöriga lagt dit det. Att en så hemsk människa kan döda ca 100 människor men olika bakgrunder olika familjer olika framtidsplaner. Som knappt börjat leva livet än, Ungdommar, social demokrater som tydligen inte fick tro på det dom trodde på. Tycka som det tyckte.  Han ville döda så många ungdommar så att ingen av de skulle kunna bli framtida partiledare osv. Mina tankar går till de anhöriga som aldrig någonsing kommer kunna få se sin dotter,son,vän,släkting,bekant levande igen. han/hon är borta. 22 juli. Datumet vi aldrig kommer glömma. Idag när jag stod bland blommerna ljusen och de så kände jag någon slags samhörighet eller vad man ska kalla det. Nu i efterhand tänker jag på hur tyst det var där också. Alla var så tysta. Vila i frid nu. (L)


No matter how

No matter how many times I get hurt because of you, I won't leave you. Because even if I have a hundred reasons to leave you, I'll always look for that one reason to fight for you.


sitter i källaren

sitter i linneas källaren i norge och kollar runt på lite bloggar osv. Ska fatta dagen rätt kort, vaknade runt halv 12 då mamma kom ner och väckte för att vi skulle kolla på nyheterna och sen hålla en tyst minut för de som drabbats i oslo och vid otöja. Knappt att det gick för mig, eftersom att jag är så hostig och snorig men höll mig. Åt frukost klädde på mig, sminkade mig och allt annat tjafs som vi tjejer gör! Spelade buzz osv, är inge bra väder här. Så blir mest att vara inne. Om man inte gillar att bli blöt förstås. Vi har ätit god mat och nu på kvällen har vi kollat igenom två saw filmer, de andra två blir att kolla på imorgon. Har det AS bra här, men på onsdag bär det hem. Blir tråkigt men samtigt så kommer jag hem till malmamarken och mina vänner där. Nästa vecka bär det av till götet, niceeeeeee eller?


SAKNAR DIIIIIIIIIIIIIIIG!

i år har du

I ÅR HAR DU:


Lärt känna en ny vän: ja haha
Fått ditt hjärta krossat: ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej, inte på det sättet.
Fått reda på att någon har pratat om dig: ja, haha. Grejen är att hon inte vet om det själv att jag vet det. Allt kommer fram tillslut.
Kysst en kompis: jadå

BLANDAT:


Vill du ändra ditt namn: Nej jag är jessica, skulle inte vilja ha något annat namn.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Jag tror jag var sjuk då? eller nej det kanske jag inte var? kommer verkligen inte ihåg.
Vilken tid vaknade du idag: vid 12 kanske?
Vad gjorde du igår runt midnatt: Var uppe och snackade med några vänner här i norge.
Någonting som du längtar till: Gööteboorg
Senaste gången du träffade din pappa: nu haha
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: hmm, nej jag är nöjd med mitt liv.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Inte en aning, säkert ;9
Vad gör dig irriterad just nu: Personer som pratar så mycket om sig själv eller dåliga saker om andra.
Långt eller kort: Långt
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag iallafall försöker och kämpar med saker. Att jag är en öppen person. Och att jag accepterar personer.
DIN FÖRSTA:


Operation: Aldrig gjort
Piercing: Öronen
Tatuering: Inte gjort än
Bästa vän: Alexandra, Isa, Linnea även om vi inte ses ofta.  De närmaste
Sport: Fotboll
Husdjur: katt eller hund
Vaccination du minns: livmoderhalscancer
Förälskelse: spelar ingen roll nu
Alkohol du drack: haha när man fick smaka öl när man var liten kanske? haha
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?


Läppar eller ögon: Ögon.. De e charmigt
Kramar eller pussar: Pussar och kramar.
Kortare eller längre: spelar egnetligen ingen roll. Men längre än mig helst. Men det har inte stor betydelse för mig.
Romantisk eller spontan: Romantisk
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar


det handlar om att ställa upp för andra.

jag förstår inte hur jag själv orkar ställa upp för personer som aldrig ställer upp för mig. Hur jag jämt och ständigt försöker göra så gott jag kan för att träffas, skita i allt pluggande och istället ställa upp och snacka. Jag förstår inte att det alltid är jag som ska behöva göra sånt. Jag förstår inte heller varför jag inte ska kunna få vara en stark person? utan att någon ska trycka ner min styrka och göra så att mitt självförtroende sjunker. Mitt självförtroende suger just nu, vilket jag aldrig någonsin skulle visa utåt. Kollar mig i spegeln säger oj vad ful jag är, medans någon säger nej det är du inte. Jo men alla känner sig fula ibland, säger jag. Inget mer med det. Jag börjar t.o.m få sånna där hål som går in i låret, säger bara fuck off! Mitt liv suger ibland, men älskar att vara här i norge. Allt är så bra här, exakt som när man var liten. Bara skratt hela tiden, dessutom så har det ju hänt endel grejer här i norge. Går hela tiden på tvn, jag tycker det är hemskt. mrn godnatt nu puss.


söt :)


måste bara fixa.


Grattis världens bästa mamma

Idag fyller min mamma, eller ja imorgon. Fast ändå idag eftersom klockan redan slagit 12. Min lillebror ligger i min säng och sover. Gulligt värre. Vågar inte sova själv idag, känns som att kattungarna kommer komma inatt. Även om jag nu säger det varje dag. Men ändå tror det bara. Snart jag ska jag också krypa ner för imorgon blir det en sväng till eskilstuna för presenter till lilla mammsen. Godnatt på er :)

Jätte gamla bilder


sommaren.

Vart fan är sommarn är min fråga. Det regnar och är helt grått på himmlen. Ska kanske iväg till några vänner i flen men frågan är vad ska man göra? sitta inne och kolla på film? det är inte alltid min grej faktiskt. Vill hitta på nögot. Försöker få igång andra bloggen också men det funkar ju inte. Inte slänger ni in några kommentarer heller. Ska jag sluta blogga helt eller? ni suger mer än jag. Städat mitt rum idag också, funderar över om jag ska träna lite kanske? magen börjar pluta utåt. Haha posetiv och glad tjej. Min bror och min brors kompis är också redigt störda. Som sjunger, min brors kompis har ju inte kommit i målbråttet än så han kan ju gå upp i falsett. Nu ska jag äta en bullööö kramisar!

livet är fan inte rättvis, världen är fan inte rättvis. Jag tänker på dig min vän. Och jag sviker dig aldrig. Pekar finger mot himmlen igen och ber för att det här aldrig skulle ha hänt. Även om jag vill kan jag inte ändra det här. Rest in peace. Och kämpa nu D. <3

jag tjänar ingenting på att tänka på dig.

Jag vet att jag inte uppdaterat den här bloggen på ungefär tusen år! men det är för att jag håller på med en annan blogg just nu som ni kommer få ta del av senare. Om jag får de fixat det jag behöver. Det är lite små fel här och där hela tiden. Jag länkar den när den är perfekt! Är lite fundersam annars, funderar på att ha den här kvar också. Eller att bara ha den här, men ändra header osv. Vad tycker ni skulle vara bäst? kommentera och berätta :)


jag saknar honom något otroligt. Måste försöka komma vidare.
tjänar inget på att tänka på det där.


allt är så jävla bra förutom att inte du finns i mitt liv längre

Fett seg sitter jag framför datorn och gör exakt ingenting. Har inte haft tid för att blogga, har haft skit roliga dagar och gått på högvarv, men nu känner jag mig trött som jag vet inte vad. Imorgon kör vi på grönan, jag är skit taggad! Finns inte, både jag och Alexandra älskar karuseller så det ska bli så jävla härligt att åka dit.


haha saknar dig.

frisör here i come

JAG KOM IN PÅ FRISÖR! GAAAAAAAAAAAH TACK TACK TACK! ni anar inte detta allltså, gud. Jag är så otroligt glad, shit!  Jag ska klippa er gratis mina vänner!

fråååågor

Om din pojkvän skulle vara otrogen, vad skulle du göra då?
att vara otrogen mot någon är så otroligt lågt. jag hade fått känslan av att jag inte duger, om man ska göra något sånt mot en annan person är inte personen värd det. Gör slut innan (du) ligger runt eller strular runt.

Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med)
2


Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
det tror jag nog. om jag hittar den rätta som jag vill dela mitt liv med så kommer jag nog göra det. Svårt att säga i min ålder.


Blir du lätt kär?
nej egentligen inte.  jag har svårt för det,  men om jag känner att han vill jag verkligen lära känna, så har jag lätt för att ta kontakt. sånt där känner man, jag ger inte bort kärlek till vem som helst. 


Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?
inte för på, det är jätte jobbigt! jag gillar spänning, lite mystiska killar som man inte riktigt förstår sig på alltid. självsäkra, men inte egoister. roliga och skämtiga. Man ska kunna skoja med varandra, att ha kul är det viktigaste i ett förhållande. Att skratta mycket vill jag göra tillsammans med min pojkvän.

Vad är det mest avtändande du vet?
svett killar och skrytsamma killar.  



Hur viktigt är det att man har något gemensamt?

tror det är rätt viktigt, men man kan tycka om en person även om man inte har det. Jag tror att sånt där bygger man upp tillsammans.

Hur länge varar dina förhållanden?
mina två senaste har inte varat länge. 2-3 månader.



Har du fått ditt hjärta krossat?

ja det har jag ju



Vad är det mest romantiska du varit med om?

ingen har varit sådär super romantisk mot mig. inte för att jag vet riktigt vad det innebär.



Hur raggar du?

jag brukar inte ragga, men jag är bara mig själv ;)



Har du en ”utseendetyp” hos killar?

haha nej inte speciellt. Men gillar brun håriga killar, stil tycker jag är vitkigt också.



Beskriv en perfekt första dejt:

beskriva? svårt ju. Men jag tycker det är vitkigt att ha roligt, och inte få sån där pinsam tystand. Iförsig gör det ju inget, besvisar ju att man tycker om någon som man inte vet vad man ska säga typ.


Vad tycker du om att ligga på första dejten?
det är upp till var och en, jag ligger inte med någon bara sådär.



Vad tycker du om one night stands?

jag tycker verkligen inte om det.



Hur är du som flickvän?

jag är inte alls så krävande som vissa flickvänner, men svartsjuk är jag. Snäll och trogen, ställer upp om det är något. Skulle aldrig svika en person som jag tyckte om. Skrattig, vem mer kan man säga? är svårt att berätta hur man själv är. haha.


0 hyfs

jobbiga småbarns mammor under stress, det går mig på nerverna. haha, sura irriterade fula mammor, som tjatar på sina barn. Inne på resturanger : sitt still på din plats! rör inte den där! osv, får man ju höra hela tiden. Visar inga känslor, jag menar. Mammor är ju också människor. Människor med känslor, varför ska ni alltid vara så starka för? Under min barndom har jag alltid trott att mamma varit en superhjälte av något slag? hon grät aldrig? hon var aldrig ledsen? kan förstå om man inte vill påverka barnet. Men varför måste man ha så himla mycket privatliv bakom, eller.. varför kan man inte visa mer? Mina föräldrar har aldrig varit sådär fasta med saker. Att det där får du inte göra, men jag vet andras som varit. Jag har aldrig förstått den där grejen. Det är oklart för mig.

bildbomb/chilldag

blir en riktig chill dag idag, grilla hemma med familjen och mormor, musik och the sims. Vädret suger ju, och så är det skönt att bara ta det lugnt. GREJT

bildbomb!



























sola bada ute och grilla britney har rakat sin pilla, vänta frilla?

hejsan! dålig uppdatering på sista tiden, de här dagarna har spenderats nere på stranden med fina vänner. Bad & solande. Jag har blivit brun nu också, det är ju ett plus eftersom jag legat och stekt en hel del. För några år sedan hade jag ett par vänner som alltid kallade mig "negern" för att jag alltid varit så brun. Det är från min pappa jag fått det. Men känner att jag druckit alldeles för lite vatten, vilket resulterar huvudvärk. Solsting? Men godnatt på er. Klockan har slagit kvart över 12 och jag vill sova. Är en dag imorgon också. Nästan vecka bär det av på nya roligheter, grönalund står på listan. Mer vet jag inte, hosjö open i helgen. Då flera lag samlas för att spela volleyboll. Senare på kvällen myser vi hos en vän på landet. Men jag står inte ut längre, nu vill jag sova. Godnatt!


RSS 2.0