ingen rubrik nej

ibland vill jag bara stanna upp allt, allt som händer! för allt går så fort.. jag har tänkt på att allt mer barn börjar sminka sig & börjar använda bh. Asså verkligen mycket smink använder dom. Som tjejer jag sett i femman dom använder ungefär lika mycket smink som jag. Och liksom dom går ändå i femman? när jag var lika gammal som dom hade jag typ lite läppglans på läpparna ibland och kunde ibland använda lite mascara om jag skulle klä upp mig. Men annars gick man osminkad! och flera börjar dricka alkohol nu & röker. Varför inte vara barn sålänge man kan? när man ändå kommer vara vuxen så jävla länge, jag förstår inte riktigt!


alex & jag i flen

tjo breeee idag har jag och alex varit i flen o solat! jag blev brun huhu, även om jag redan var rätt brun. Sen efter missade vi bussen vi egentligen skulle ta så vi fick sitta och vänta i 20 minuter på den andra! så vi gick in och köpte lite godis, eller ja.. rättare sagt jag gick in och köpte lite godis haha. Och nu när vi kom hem så kom vi på att vi inte hade med oss engelskan hem.. så vi kommer inte få lite skäll imorron? jaja det får jag väll ta, men jag glömde att träna på till mitt prov förra veckan också. Så hon kommer inte bli så glad på mig. Nog om det, nu ska jag ta mig en dusch eftersom man inte luktar så speciellt gott efter solningen sen ska jag äta hamburgare! pusss


me in the soling
en bild från solariumet.

såja

hejsan, jag måste bara börja med att säga att jag är så trött på skolan! Har pluggat ända sen jag kom hem från skolan tills nu! :( får man ingen fritid alls eller? verkar inte så iallafall. Ja iallafall vad ska jag säga? har egentligen ingenting att blogga om, hade bara lust att göra ett inlägg ;) haha ni får ha de bra puss!




snart e det sommar..  typ! ;)


ja jag har börjat blogga här igen!

hej!  nu har jag börjat blogga här istället för på devote, känns mer jag.. men jag vet att jag inte har någon design än, har inte hunnit det! men jag lovar att jag ska fixa!

jag tänkte iaf ta upp en sak som många människor påpekar, att jag har stor näsa " ful näsa du har" "operera näsan" osv, asså jag vet att jag har det men det är inte jag som skapat det själv och varför ska jag operera mig för att andra vill det? jag skiter i vad andra människor tycker när det gäller den saken, för alla tycker så himla mycket. För jag skulle aldrig operera mig bara för en annan säger det! bara jag är nöjd med mig själv så spelar det ingen roll vad andra tycker! jag är inte skit snygg eller värsta modellen men vad ska jag göra? you gotta work what you got liksom. jaja jag ville iallafall säga det! puss puss

lägger ut en bild på mig också!

fick bli en bild på mig (a)

RSS 2.0