Nyår!

taggar nyår som ingen annan! jaja jag vet alex spegel! men den är så fin.. ;)


Gräver ner mig

Känner mig så jävla otaggad så det finns inte. Nyår känns inte bra alls. Det är imorgon och vi har inga planer över huvudtaget! Alltså åhhhhh, jag gräver ner mig snart. Tack för mig.

Fången i 8 års tid.

Brukar nästan aldrig läsa men denna bok är ett tips! är en sann historia om en tjej som blir kinappad av en man när hon är 10 år och är på väg till skolan. Han håller henne fast där i 8 år sen lyckas hon fly efter 8 år av hemska upplevelser. Så jävla hemskt så det är sjukt.


Att acceptera är starkt

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. Att vara stark är inte att orka skratta, att hoppa högst, eller vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att alltid komma längst, eller att alltid lyckas. Att vara stark är att leva livet som det är, gå igenom svåra perioder och acceptera det. Falla till botten & slå sig hårt , men alltid komma igen.

Skinväst untz!

ny skin väst från carlings och ett par lösögonfransar till nyår. (första bilden gör den inte rättvis) Men jag är iallafall jätte nöjd och hoppas på att nyår blir som det ska även fast det blivit lite kaos.


Dom bytte mening bytte ord dom bytte känslor dom bytte nummer bytte kyssar

Jag kärlekar dig älskade låt!


Eskilstuna

iväg till etuna med bästa brudarna!


Pulsen ökar, hjärtat rusar och kroppen fylls av adrenalin.

hellu babes! såhär ser jag ut idag.. bilderna är väl inte bäst men skitsamma :)


Natt i Flen!

Hej gullisar :) sitter i Alex säng förtillfället! Vi hade tänkt att lägga oss snart framför Tvn och kolla film. Gårdagen var skit kul med mycket skratt. Sprang även runt i flen på kvällen och töntade oss haha! Jag har grymma vänner.


Someday. Someone is going to thank you for letting me go.

Hej bitches! jag ligger i soffan och kollar runt lite på min iPhone.. Om någon timme drar jag mig mot Flen för att träffa mysiga vänner! Hoppas ni får en grym kväll så hörs vi senare. Puss.


1 julklapp kvar

alldeles strax kommer pappa och hämtar upp mig så att vi kan åka till e-tuna. har en liten juklapp kvar att köpa! sen tänkte jag inhandla en grej till mig som jag checkat in väldigt länge. kan inte motstå den underbaringen.

Saknar er mina 5.

Idag fick jag faktiskt mitt jullov! så som jag längtat. Nu ska jag bara ha det riktigt jäkla kul dom här 2 veckorna som kommer. Hoppas verkligen att ni också siktar på det. Jag har haft en jätte trevliga dag i eskilstuna med Amelie, har även umgåts lite med Niklas och Chunkan. Vi käkade och lite så och handlade julklappar! nu har jag faktiskt handlat det mesta. Har en kvar till pappa som jag köper imorgon. Är alltid skönt att umgås med Amelie. Vi satte oss på ett fik och pratade lite om allt mellan himmel och jord. Hon är bra hon! Absolut en tjej man kan lita på och prata med allt om. Min lillebror sover inte hemma och Mamma & Pappa ska ju upp och jobba imorgon så antar att min kväll blir att vara lite för mig själv. När jag har lov tänker jag inte lägga mig 11 ;) haha. Men godnatt på er finingar!

gullis

hellu babe!

Iphone 4s

Snart blir du min hjärtat! Jag har världens bästa föräldrar hihi

Stå på dig innan någon annan gör det

Har varit en trevlig kväll och nu känner jag bara för att göra bomben i sängen och sova. Eftersom inte min gos alexandra sover här ikväll så får jag helt enkelt krypa ner själv och försöka tänka på något annat att än att jag verkligen vill ha någon där. Hatar att sova själv, alex snälla spring hit! Men det är en ny dag imorgon. Söndag! Betyder plugg...... ser framimot det. Sov gott finingar!

Love - we heart it


Francisco Lachowski

Kan lätt vara en av de finaste på den här jorden.

-



För om det innebär att du och jag aldrig möter morgondan så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna

kärlek= denna låt

a strong women is one who is able to smile this morning like she wasnt crying last night.

Sitter och lyssnar på musik på högsta ljud. Hur skulle jag orka leva utan musik.. är ju den stora frågan.  Min bästavän fyller på onsdag är jag tvungen att tillägga! Tänk att du blir lika stor som jag nu då, det ända pinsamma är att du fortfarande är två huvuden kortare än mig ;)


Chris Medina


RSS 2.0