Dagarna rullar på även de svåra

Dessa dagar som gått har väl varit väldigt upp och ner. Jag ska nog inte gå kvar i skolan utan hoppa av och börja jobba istället. Till sommarn alltså, sedan ska jag börja om från ruta ett. Jag har sökt om och hoppas att jag kommer in på den linjen. Lite rörigt men bättre det så att det blir som jag vill för att jag är en sån människa att jag står inte ut med att inte trivas eller hur man ska förklara det. Iallfall det är en månad med Rickard idag, kan ju börja med att säga att jag är världens lyckligaste. Jag kommer hålla mig fast vid dig sålänge du vill vara med mig. Jag är ledig på Fredag också!! Vi ska ner till Småland till mina syssling på bröllop, Så alltså tillbringar vi hela helgen där! Mysigt. Pappa är igång med maten och efter det ska jag iväg ut och springa, Känner att jag har haft för mycket slöa dagar. Puss & Kram.

Världens finaste pojkvän.

En månad med världens bästa pojkvän! Jag är så glad att jag har dig. <3


Somebody that i used to know

Världens bästa låt förtillfället. Dessutom riktigt coolt att de spelar på bara en gitarr.

Min min & min

Jag är så himla himla kär i dig. Förlorar jag dig vet jag inte vad jag gör. Mitt hjärta! <3


Världs fint!

Världs fint väder! Därför ut på promenad med Alex!


Städar runt

Städar runt i mitt fula rum, ikväll ska jag käka pizza med ett par vänner och senare har jag ingen aning vad som sker. Kolla BB med familjen kanske. Får se vart dagen tar mig helt enkelt. Puss & Kram.

Lugna puckar

Ligger just nu i badet och tar de lugnt! Att bada är faktiskt bland det bästa jag vet! Man går ner i varv och behöver inte jäkta någonting alls! Om någon timme kommer min syssling hit också, Skapligt längesen man såg honom känns det som! Efter badet ska jag ta tag i mitt stökiga rum tänkte jag, det behövs! Haha puss.

 

 


Eminem


Världens Finaste

Har inte haft tid att uppdatera på ett par dagar.. men nu är jag tillbaka! Dagarna på lovet har varit bra än så länge, jag & Rickard var på bio i lördags, de var väldigt mysigt faktiskt! Just nu töntar vi oss som inga andra! Puss


Frukost!

Sitter i köket och käkar frukost såhär tjugo i 11 på morgonen! Hur ofta brukar man göra det en vardag liksom.. solen skiner ute också! underbart! Min buss kommer 11 så jag ska väl börja gå upp dit! Ikväll är de fest! Jag är as taggad! woop woop!


Jag älskar er mer än vad ord kan visa

Ibland tar man verkligen bara människor för givet utan att tänka till innan, sånt jag oftast kan göra. Oftast med mina föräldrar, de personer som verkligen är de bästa jag har. Ibland måste man stanna och tänka till, uppskatta mer och faktiskt visa att man tycker om varandra. Jag älskar mina föräldrar mer än vad ord kan visa. Var bara tvungen att skriva det, och tänk på det ni också, att uppskatta!
Världens underbaraste föräldrar

Alla hjärtans dag

Mitt hjärta är så gullig!


Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag tillbringar jag med Rickard! Världs mysigt. Just nu sitter jag hemma och fryser skapligt om fötterna efter en lång promenad. I helgen är det fest som gäller! tagga till tusen! Puss.


Lunch

Lunch with a good friend at my place! Mumma!


Det är kärlek

Finare pojkvän kan man inte ha! Svårt att förklara det du & jag delar på så kort tid. Känns som att vi varit tillsammans mycket längre än vad vi egentligen har. Kan vara mig själv till 100% med dig och vi kan ha så sjukt kul och skratta åt random saker. När vi lagar mat tillsammans, töntar oss, umgås med vänner, tänder ljus och ligger och myser i sängen till lugn musik, badar, brottas ( då jag alltid vinner ), när du spelar gitarr för mig, kollar film innan vi ska sova, När vi åker skridskor och du kör runt som en galning medans jag står som bambi på hal is. Ja alltså allt! Det är ett sånt förhållande man bara önskar att man hade, och nu har jag det. Du betyder så mycket raring! Kärlek till dig.


Vackra låt

Skapligt fint! Blir nästan tårögd faktiskt haha! töntig jag är.

Dag i Eskilstuna.

Hemma efter en dag i eskilstuna, ska alldeles strax hoppa in i duschen! Imorgon fyller mitt hjärta år! Kan ju berätta att en bättre pojkvän kan man inte ha! Pöss

 

 


-

Påväg mot bussen till Eskilstuna! Har nämligen ett par grejer att inhandla! Skriver mer när jag är hemma! Puss på er.


This Day

Den här dagen är en otroligt äcklig dag. Ibland orkar jag inte med något alls.


3D

Sitter hemma hos Emil och kollar tv med 3D. Kvällen spenderas hos honom. Puss & Kram.


Summer!

Sommar kläder kan ju vara något av de bästa jag vet! Snälla ge mig långa sommar nätter, bruna ben, sommar festerna, grill kvällar, picknik, ligga på stranden, umgås med dom man tycker om allra mest, äta jordgubbar, springa barfota, ha bikini, käka glass, ha solglasögon, cykel turer & framförallt ledighet! Tro mig. Det är vad jag behöver!

Let's Move!

Dansen har satt igång igen och det känns jävligt bra måste jag säga! Hejdå fett och hejdå slöa soff tjej!


Livet är inte alltid lätt.

Nu har jag gjort nya val tills jag ska gå om efter sommaren, har faktiskt inga känslor kring det mer än att huvudsaken jag går det jag vill så är jag nöjd. Det blir inte alltid som man tänkt sig men jag försöker hålla mig så pass stark. Ingen går genom livet utan svackor. Så är det bara! Livet är hårt sometimes.


RSS 2.0