jag växer också upp

jag har alltid värdesattit dig jävligt högt, men jag ger upp nu, jag börjar också växa upp nu. Har du tänkt på det?


skriva om mig själv

det var en läsare som skrev att hon ville veta lite mer om mig. Jag har inte tid att skriva nu, men när jag kommer hem lovar jag att jag lägger upp ett inlägg, lite svårt är det ju :o men ska grubbla lite!

som poker

somliga får somliga tar och somliga har ingenting kvar. Somliga ser sina pengar som allting kärlek och vännskap betyder ingenting. Bara matriella ting verkligeheten är svår medan somliga måste ta och andra bara får.Redan som barn medvetet
borskämd föreldrarna bryr sig bara med chekhäften. Andra barn är glada för maten på bordet tak över huvet och kärleken i blodet. Fan vilken skilldnad det är med meningen i livet sten rik eller pank fett med cash på en bank.

Livet är fan som poker.. man måste chansa någongång.

du sa jag kan dra vår last

jag ska nog ut och gå sen sätta mig och plugga lite! Hade nationellt idag muntligt i engelskan. Dagen har annars varit rätt sämst har varit på dåligt humör. Men allt blir bättre bara man träffar alexandra ett tag, fick även en mysig liten present av henne hah! lägger upp bilder senare på det, sitter och lyssnar på musik MASKINEN, det är kärlek mina vänner. Men ja, vi hörs väll? hihi hejdå....

stekish

im home!

hemma again! har varit borta hela helgen och när jag kommer hem så säger mamma att det varit tomt utan mig,  ingen som har sagt " vad är det kvinna?" eller "meeen sluta" haha, gullig hon är, you know i love you mammi! Snart är det big brother, kan jag ju inte missa. Undra vem som åker ut? jag tror på roza. hoppas ni har haft en härlig helg som skriver jag mer imorgon om jag hinner. chaioo!

spanien JAO

snart drar jag in mot flen och spenderar natten där, mysigt! dagen har gått segt, men kanske planerar att åka till spaninen med mina 5 brudar och deras spanska lärare Felicia. Skulle vara sjukt värt, men ja annars har det inte hänt så mycket. Vi hade inte calle idag utan vikare, det var skönt ska jag säga er! Men jag kanske ska packa lite så skriver jag mer när jag kommer hem, ha en bra helg hörrni!

<3

Loreen

så sjukt fint.



för hon var bäst försök att överträffa det japp, men hon kommer aldrig med tillbaks för hon flyger iväg som ett pappersflygplan

fan vad upptagen jag har varit de senaste veckorna. Men kul har jag haft och mycket nya händelser. Känns som att mitt liv börjar ändras lite, jag börjar snart gymnasiet och kommer upp lite i vuxen livet på något sätt. Det känns bra! Träffa nya personer och möta en helt ny skola. Jag känner att jag har presterat endel i skolan också, prov och gjort klart no grejs, härligt. Svar ja, ikväll så kanske jag åker in till e-tuna, men känner mig lite dålig. Men det är ju ingen skola imorgon, så måste ju hitta på något kul! Ha de bra =)


jävla långt inlägg! haha

jag ligger i sängen och äter chips,  emil åkte hem för ett tag sen och jag saknar honom redan ju :( men jag ska nog iallafall sova snart för jag är så sjuuukt trött! kram på er.

förra vintern


black and yellow black and yellow

now im home efter en heldag i skolan med nationellt prov (no) det var faktiskt jätte svårt. Känns inte som att det gick något vidare. Senare åt vi pizza med hela musik profilen det var mysigt, musik och mat kan det bli bättre? hihi. Solen lyser och jag har verkligen lust att gå ut och hitta på något, gå en promenad eller något kanske? Det är så skönt att våren börjar komma nu. Bara några måndader kvar i skolan sedan sommar och till hösten börja på en ny skola. Jag ser fram emot det men samtidigt kommer det vara jätte jobbigt för jag kommer sakna alla verkligen. Men nej nu tänker jag gå ut.


S K O L A N
















osminkad bild



jag sitter framför tvn och kollar bigbrother, måste säga att jag ska gifta mig med gurkan!




nice day!... även om det är söndag.

hej på er hur har ni det? här är det faktiskt bra trotsallt, jag hade en jätte mysig kväll igår hihi! så jag är jätte glad (a) men snart ska jag sätta mig med kemi boken och börja läsa på eftersom jag har nationellt på onsdag. H Ä R L I G T eller? höhö. Jag sov hos Alex med henne och rony, det var trevligt hihi! Jag är jätte glad idag :o men ändå seg som fan. Hoppas ni mår bra iallafall kramisar!


IBLAND ÄR DET BARA SÅ ATT DANSAR JAG TANGO



glöden är borta.

mitt humör är en riktig röra ska jag säga er. I ena stunden kan jag sitta och skratta och i nästa så är jag nästan gråfärdig förbannad och det ena med det andra. känner på något sätt att jag kommer lägga mig ner för att inte komma upp igen på ett långt tag, någonstans långt inne. Jag har ingen ork!? det finns liksom ingen glöd. Kan inte skriva ut all min frustration. Men tro mig jag har skrivit långa rader som jag sedan raderat bort. Eftersom jag tänker på er läsare, tror inte ni vill höra på allt jag har att säga. Jag sitter iallafall här, en fredag och dricker rubicon/mango. Den är jätte äcklig, men jag dricker ändå :o aja, imorgon blir det träning, redan kl halv tio men eftermiddagen och kvällen kommer nog bli perfekt! Jag kanske tom sätter mig med plugget ett tag nu, men först ska jag hjälpa pappa med tacosen. Gottis!

vill ha sommar så jag kan använda den här underbaringen.


trodde aldrig någonsin att jag skulle behöva sakna dig så mycket som jag gör

det finns inget i hela världen som kan beskriva den tomma känslan jag har, saknaden. tror ingen förstår .. tårarna är nära att falla ner på kinderna. Inte ens du förstår hur jävla saknad du är.

ibland..

ibland kan jag sitta och tänka att varför i helvete gör jag ingenting.. vet inte varför. Men jag känner ilska, och jag känner att jag sitter fast på något sätt. För tex, jag satt och kollade på filmen älska mig, och den gav mig så mycket att tänka på. Tänk att folk blir mobbade varenda fucking dag, och många står bara och kollar på när det händer. Själv är jag så feg, ingen i min skola blir mobbad på det sättet som i den här filmen. Men jag vet att många känner sig otroligt nedtryckta och som går hem för att gråta efter en skol dag. Det ska inte behöva vara så, Man hör hela tiden små viskningar om att "hon är ful" eller bara "han är konstig" men varför ska folk ens påpeka det? många som läser det här tänker nog att men du har ju själv gjort det? och jag vet det. Jag har gjort det, Men jag är modig och vågar stå för det. Alla människor har rätt att se ut och vara exakt precis som dom vill. Ingen ska påpeka eller ens bry sig om det. Jag är med i friends, men hur ofta har vi möte med friends? nästan aldrig. Det är dåligt. Riktigt riktigt dåligt. Och när jag själv mått dåligt.. då ber dom mig gå till en kurator, men vad mer gör dom liksom? stöttar dom som mobbar, vilket iförsig jag kan förstå eftersom att personen som mobbar antagligen har det svårt hemma eller med sig själv. Men hur känner sig då personen som blir mobbad? när den som mobbar hela tiden får posetiv kritik? Man känner sig nog ännu mer kränkt. Det är helt sjukt att folk för höra varje dag att dom är horor bögar fittor cpn osv. Varför?! hora är när man säljer sig, ( och hur många gånger har ni inte hört det?) jag vet.. men seriöst. En hora är inte någon som klär sig som det eller ser ut som det? om det nu finns skillnad. Man säljer sig för sex, det är en hora. Och om man är bög.. ja? vad är det för fel? inget. Och om man inte är bög då? då vill man ju verkligen inte kallas det. Det här fick mig att tänka, hoppas det fick er också att tänka. Vi hörs.

finaste

någon som såg på big brother igår? när nicky grät? :( jag tycker han är så gullig
och jag började också gråta när han grät! gullisen. hatar verkligen när folk gråter,
och så satte dom på världens finaste låt också, finns seriöst ingen finare. Den har liksom
gått rakt in i hjärtat.
Att en låt kan betyda så jävla mycket för en. Det är rätt sjukt


finaste låten


fint dude

älskar min cam så otroligt jävla mycket, ni ska bara veta!
fast nej








äckel skola

hemma från skolan och egentligen borde jag plugga, men nej det gör jag inte. Smart höhö, har sjukt mycket prov och sånt nu. Nationellt prov i kemi också :( fuck, vet inte ens vad jag ska träna på? det är ju bra. Inget mer om skolan nu, även om det är det ända som går i tankarna just nu. jag vet att jag är seg på att uppdatera också, men helt ärligt har jag inte haft lust. Puss :)

gullisar!

<3

<3


blä

ingen pigg tjej idag inte, nej usch. jag vill ha SOMMARLOV FÖRFAN

oprah winfrey


sitter och kollar på oprah winfrey show och sitter bara och gråter. Två personer berättar om en olycka när dom förlorade sina 3 barn. Och jag kan själv inte tänka mig hur svårt det måste vara för dom. Att vakna upp varje morgon och veta att deras barn inte finns längre. Inte höra dom skratta inte få stoppa om dom när dom ska sova. Det måste vara det värsta som kan hända för en förälder. Att ta fram 3 kistor för sina alla barn. Det är så hemskt.


RSS 2.0