maggio

ni är ju jävligt dåliga på att kommentera måste jag säga..



för jag kommmmmer NU hihi

KRYSSNING

tja folket! nu sitter jag här med isa och vi ska snart dra upp till bussen för att åka kryssning. Hihi vi ska ha det så jävla kul! hoppas ni har det bra, så hörs vi. CHAIO!


Dag:4



en konstig tid i livet, bilden har inte dirket något med det att göra, för den kvällen var riktigt kul. Men just vid den tiden hände saker i mitt liv, som ingen egentligen vill vara med om.  Dessutom färgade jag mitt hår blont. Idiotiskt.. kanske för att jag ville ha en förändring i livet. Men nu är jag brunett, och livet leker! höhö.

-

i've seen you smile but i've never

really heard you laugh



Dag:3



Någon jag aldrig skulle släppa, är isagel. Min bästavän som alltid stöttat mig.
Skulle aldrig släppa henne för någon i världen.

Dag:2





en familje medlem, haha min daddy! min pappa är nog världens bästa pappa. Vi kom närmare varandra på något sätt förra året då mycket ändrades i vardagen. Han stöttade mig när jag var ledsen och höll om mig när jag grät. Alla säger att jag är pappas flicka. Men det är nog faktiskt sant haha :) Men snyggheten kan man nog inte påstå att jag fått från honom HEHE

KRYSSNING HERE I COME!

SNART ÄR DET KRYSSNING! eller okej.. en vecka typ! men är så jävla taggad så ni kan inte ana, Med min allra bästavän också, kan det bli bättre? hihi. mammsi och jag har köpt snyggis kläder och imorgon ska vi till emma kliniken och snygga till oss lite. Kan bara säga att det är sjukt skönt med lov och jag njuter som fan! puss på er.

Dag: 1

DAG ETT I BILDER!



några jag träffar ofta, det är ju mina fina tjejer! Går ju i samma klass så träffas nästan varje dag, är glad att jag lärde känna er, och saknar er faktiskt redan. Vi får hitta på något snart, på fritiden alltså ;) Det är fyra tjejer som man kan snacka om allt med, dom ställer upp! Älskar er snyggingar!

20 dagar i bilder


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på någon i din familj.
3e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: Du och någon klasskompis.
12e bilden: En tid som du skämms över
13e bilden: Något som präglat/förändrat ditt liv
14e bilden: Det här var jag idag
15e bilden: En bild på mig helt neutral
16e bilden: En bild på något som gör dig glad
17e bilden: En bild på något du brukade göra.
18e bilden: En bild från en högtid
19e bilden: 4 bilder från 2010, en för varje årstid
20e bilden: En bild från något du inte kommer ihåg
 

the summer <3


sitter och fixar lite sommar kläder! och känner hur otroligt mycket jag längtar till sommarn!  allt är posetivt, det är varmt,man blir brun,man kan sola,bada,spela fotboll,gå i linne på kvällen. Och man är gladare helt enkelt. Sommar skulle kunna vara hela tiden. Eller att det bara är snö i typ en månad :)

music




tjaaaaaaa!

hej på er! det var längesen, har haft endel att göra och dessutom är inte jag någon som har tid att blogga HELA tiden. har ett liv faktiskt haha! men igår var jag inne i stan och shoppade lite. Inhanlade ett par nya vita converse och en fin randig tröja med skinn detaljer på axlarna, ni ser den på bilden. Men inte skinndetaljerna iförsig. Jag har förseten försökt att lägga in bilder från min mobil till datorn men det är något som fuckar så det funkar inte, det suger ju! har massa bilder att visa haha! jag är riktigt trött så jag ska lägga mig och vila så att jag är fit for fight tonight! tjarå!




hoppas ni har en bra alla hjärtans dag! Själv äter jag hjärtan,hehe.


blä

är trött så att jag nästa spry, yr i huvudet och blä, godnatt på er.




fettoN

sitter här med emma och chillar, vi har köpt godis,ostbågar och ringar samt två winerbröd. Kan ju säga att vi kommer rulla efter ikväll, Så var berädda i skolan på måndag! Men nu orkar jag inte skriva mer, hoppas ni har en trevlig fredag.. så skriver jag mer sen... kanske :pPpppPPppp

Bild bomb på oss! haha, endel är väldigt fula
men vi bjuder ;)









hiiiiit the liight!



jay sean- hit the light

F R Å G O R


Frågor

Om du fick välja vem du helst skulle vara, av alla i hela världen vem skulle det vara?
oj, ingen aning. Vill nog bara vara mig själv.. helt ärligt :)


Vart skulle du helst vilja åka utomlands?
Spanien eller grekland, något varmt skönt land med snyggish killar! haha

Vad vill du jobba med i framtiden?
jag har så sjukt många drömmar. Men den största drömmen som jag haft enda sedan jag var liten är ju att bli artist. Stor dröm, jag vet.. haha! samt att dansa, men annars vill jag bli stylist,bartender eller polis :) Sen har jag ju alltid drömt om att bli volentär, att hjälpa sjuka och fattiga barn i andra länder.


Hur många och när vill du ha barn?
jag vill ha två barn, en tjej & kille. Men vill verkligen inte ha barn före 25, för jag ska leva livet! Festa, skämma bort mig själv med massa kläder och bara ha det riktigt jävla roligt! hihi.


Hur anser du dig själv som person?
Jag anser mig som ganska rolig haha! skrattar åt det mesta. Jag tar ingen skit, är det något jag tycker är fel så säger jag oftast det. Blyg för nya personer jag inte träffat innan, men annars inte blyg alls.  Jag är nog ganska förstående. Förstår hur folk känner, och har lätt för att prata känslor. Snäll när jag vill hehehe, nej men det skulle aldrig falla mig in att vilja såra någon.


Vilka är dina bästavänner?
dom absolut bästa och närmaste vännerna är Alexandra,Petra, Isa & Emma E. Jag har annars väldigt många bra vänner. Men dom är mina närmaste.


Hur tycker du att en äkta vän är?
En vän som man kan berätta allt för och veta att det stannar mellan dem. Som ställer upp, och som man vet finns där även om man kanske inte hörs varje dag. Som inte skulle svika, även om man gjort fel. Som sagt : alla kan göra fel men det är bara äkta vänner som rättar till felen. Ni förstår hur jag menar :)


Ditt favorit godis?
hihi oj! svårt ju, det mesta är ju gott haha! Men choklad och surt skulle jag nog säga :)


Går killar före vänner?
enligt mig, nej. Vänner är något som står kvar till slutet (äkta vänner) men samtidigt vill man ha en pojkvän att känna sig trygg med. Men i min ålder är det vännerna som går i första hand.  Klart att man vill leva med någon, och när man ska bilda familj går dom klart före vännerna. Men som jag sa i min ålder, nej. Inte enligt mig iallafall. Visst att man vill träffa sin pojkvän ofta, men man får inte glömma bort vännerna. Man kommer ångra sig.


 Är du en "typisk" tjej?
haha både ja & nej. Förstår inte riktigt..typisk tjej? typ att jag gillar rosa och skriker när jag ser justin bieber? haha nej men alltså, jag älskar att shoppa sminka mig och fixa håret. Vilket är tjejigt, jag målar naglarna och sånt. Men jag är inte någon som skriker om jag brytit en nagel eller ser en snygg kille. Haha! men tro mig, så har jag varit.


Din musik smak?
hiphop Rnb och mycket svensk rap, kan tycka om att lyssna på lugn musik också. Gillar faktiskt det mesta, men mest det jag skrev först ;)


Vart handlar du oftast dina kläder?
väldigt olika, hm,ginatricot,monki,bikbok osv, finns ju dock inte så jätte många klädaffärer i e-tuna.

RSS 2.0