trött like hell

jag håller huvudet högt för jag vet att jag var alldeles för mogen för dig.


jag har haft en jävligt bra helg ska ni veta, riktigt bra! fredagen var det ungdomsyran, jag kommer knappt ihåg något ifrån det. lördagen så var vi hos bonden men trevligt folk. pappa gjorde sin tatuering då också , vart super! ni får bild på det sen! men jag känner att jag inte kan hålla huvudet högt längre. NATTI


kommer bilder imorgon från helgen... tror jag.

jag och emil <3


baby?

så äre lugnt om jag kallar dig baby?


jag vet hur du ser ut i inga kläder, visst du kan klippa dig och skaffa en annan tjej men när du strippar och klär av dig är det samma grej.

yo hemma från en lång profildag. Jag känner mig helt nere pågrund av allt plugg jag egentligen måste vara klar med. Vet inte hur jag ska hinna med det här, ändå sitter jag bara här. Och gör inget, för jag vet inte vad jag ska börja. Funderar starkt på att klicka hem en iphone till mig själv. Så mycket som jag sliter haha.. nej men, min söta bror är uppe och handlar en chokladkaka till mig! snällis, och idag när jag satt utanför musiken och spelade lite gitarr kom det kanske 10 ungar framför mig, två killar. Som stod där klappade händerna och tycket jag var jätte duktig! Killarna pussade mig på kinden och kramade om mig o sa " du är min tjej " det gjorde mig på jätte glatt humör haha.


en av modell bilderna i lördags.. jag vart inte så nöjd. men får duga helt enkelt!


ni är bara så jävla pinsamma.

helgen har varit jävligt bra! lite små svakker, men i överlag har den varit kanon! vi var i fotostudio och blev sminkade och fick håret fixat ( jag fixade själv ) senare på kvällen träffade jag och isa tre gullis grabbar, badade lite.. inte jag då men victor, sedan drog vi till pizzan käkade och sen hem till victor för film och bara prat, de var jätte kul och måste göras om! sen blir jag så otroligt trött på tjejer som måste trycka ner andra tjejer och på fjortisfyllor där fjortisar luktar på en cider och sedan är "jättefulla", när de hånglar runt med flera stycken på en kväll och hur de verkligen skriker, jag tycker ärligt att de är så jävla pinsamt. Kan inte folk som är i min ålder växa upp ifrån det? hur seriöst är det att strula med 5 pers på en kväll tex då, sen tjejer som trycker ner andra tjejer.. de mesta är väl då avundsjuka. Jag orkar inte. VÄX UPP och sitt inte i skogen och sup i en ring, hur kul är de egentligen? usch.

friday friday

orkar inte skriva mycket. men de är fredag vilket uppskattas som fan just nu, dagen har rullat på. inte mycket kvar i skolan nu alltså så de är bara att hålla ut! ha en trevlig helg hörrni så uppdaterarar jag senare. kram kram.


örhänget och ringen är egengjorda.. visst är jag suverän? ;)

ni är så värdefulla

kommer ni ihåg när jag fick "ett uppdrag" om att skriva om mina bästavänner, jag valde tre hihi.



Min mamma, underbaraste finaste mamma. Inget i världen kan ens beskriva hur mycket jag älskar henne, hur mycket hon ställer upp för mig alltid. Alla skulle ha de så, alltid så otroligt snäll. När jag gråter gråter hon, jag kommer ihåg en gång när jag var sådär himla ledsen att ingen någonsin skulle fått mig glad just i den stunden, då sa min mamma såhär : jag önskar att de var jag som hade den där smärtan du känner nu, jag önskar de så himla mycket. För jag vill inte se dig såhär. Alltså bara de, de är så fint sagt. Som om inte du har de jobbigt nog, ingen kan nog förstå hur mycket du kämpar varje dag för att inte falla ner i den där lilla fällan. Hur du kan ställa upp så mycket för andra fast du ibland mår så mycket dåligare själv. Så många som tycker om dig, Många brukar säga; ta hand om din mamma, var rädd om din mamma för hon är så himla bra. Och ni har rätt! hon är så himla bra. Och hon är min bästavän, vi genom allt! du & jag <3



Alexandra,har alltid stått mig jätte nära, enda sedan mellanstadiet! Ställer upp när som helst! alltid så himla glad och gullig, skulle aldrig klara mig utan henne, nog att jag vet att hon inte skulle klara sig utan mig heller haha ;) Snart börjar vi i olika skolor också, de känns jätte jätte konstigt! har inte riktigt tänkt på de.. Vad ska jag berätta om oss, vi är väldigt lika och väldigt olika, båda älskar verkligen att vinna så vi kan knappt spela kort med varandra, vi blir alltid så himla arga HAHA! vi älskar att vara ute.. går nästan ut varje dag och bara går en promenad.. snackar om allt och inget.  Du är liksom så himla bra, idag tex när vi var ute och gick så gick vi runt och pratade om klassresan eller vad de var sen heeeelt plötsligt så var vi inne på konsum bland godiset, och jag fick ur mig något ; åh kolla den här chokladen den är god! och du ba; vad i helvete gör vi här? AHAHA så stod vi där och as garva, de är så sjukt typiskt oss. Vår humor tror jag ingen förstår. Den är speciell! vi är som två gifta jävlar som kan allt om varandra! haha, jag älskar dig hjärtat. <3

se här bara ;)




Och isagel! iiiiiiisa, världens bästavän. En person som står mig väldigt nära, vi kan prata om allt. Och då menar jag allt. Vi träffas inte allt för ofta, men vi vet alltid att vi har varandra, vad som än händer. Jag skulle aldrig någonsin svika henne och jag vet att hon aldrig någonsin skulle svika mig. Haha alltid du och jag som ba; äh vi drar på fest! sen senare ba.. nej men ska vi inte stanna hemma ta fram lite chips och dipp o mysa istället? vi har aldrig lust att festa när vi är med varandra, de är liksom något speciellt vi har haha! Vi har så mycket minnen, och mer måste de såklart bli! semestrar tillsammans måste vi hinna med tex, fatta hur kul vi skulle ha de! Kan bara tänka mig! hihi. Typ åka utomlands tillsammans, Gah, galet!  Du betyder så otroligt mycket för mig. Skulle inte klara mig utan dig, de vet du! så lämna mig inte. Jag älskar dig! <3

MIHI

de känns så förjävla bra samtidigt som de känns förjävla dåligt, men de är så himla mycket roligt som kommer hända nu, modelljobb för en dag, klassresa,spanien,balen,spex ah fyfan! de är bara att kööööööööra. Jag försöker tänka posetivt även om de är svårt just nu, men hörrni! de gäller att hålla huvudet högt. Hoppas ni har de bra, snart blir de tacopaj.. gottigt! puss hihi :)


med dessa brudar hihi! ni är bäst <3
som ni ser är jag & isa snäll och håller tummen upp medans mamma & asha pekar finger ;)

thats the way

sitter i vardagsrummet med en klickande jacob vid sin dator, han spelar antar jag. Jag sitter och väntar på att mamma ska komma hem, så att vi kanske kan åka till eskilstuna, skulle vara skönt att bara komma bort haha. Jag sitter och skriver med zigge också, han är bra han! sparreholms älskaren. nej men, får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt! :)


ny bikini!

håll..

håll mig hårt eller släpp mig helt.

haha

sitter med brudarna och vi har precis spelat kort.. vi ba chillar läääääääget säger ronja här bakom mig. Vi ska fritera snart, och äta grillad fårpung som i farsan (L)  hahah sen får vi se, kanske drar ner till matilda ett tag för lite snack och mys. Kommer ha en skit trevlig kväll me de bästa som sover här eller där sen, vet inte vart.. mitt på gatan kanske? får se vart vi hamnar helt enkelt. bilder kommer la upp senare om vi har tid för sånt ;) ha en bra kväll hörrni så hörs vi!

SÖTISAR

dagen rulla på som den skulle, de går bra nu hoppas de går bra nu

hej på er! dagen har rullat på, åkte in till flen med tio i åtta bussen för att fixa en liten grej sen tillbaka till skolan där man höll på och redigerade för fullt, vi har ju gjort en film. Paranormal activity, så vi redigerade den och den var helt okej, inte jätte bra inte jätte dålig utan helt okej ;) och det har varit så fint väder de senaste dagarna, och har ni tänkt er? jag har knappt legat ute och solat, jag har inget tålamod. Därför är jag inte så himla brun än, blir bättre när jag ska till spanien och sen om jag försöker ligga i solen ett tag, har ju faktiskt lovat mig själv att jag ska bli riktigt brun, för ni skulle bara se min pappa som är jätte brun. Klockan börjar närma sig tio nu ser jag så kanske dags att sätta på tvn för att kolla big brother, eller ska jag lägga mig direkt? jag är ju faktiskt jätte trött. Frågan är oklar haha, föresten har jag bestämt mina val nu ( tror jag ) så ni får veta dem inom en snar framtid. kram!




-

jag är så rädd.. :( och jag ger upp nu, orkar inte mer..


na na na i need you.

låt som ger minnen till tusen.


bikini inhandling/snack om nationella

kom precis upp ifrån badet med nyrakade ben och len hy, sköönt! kvällen spenderas här och framför tv:n med big brother, jag hoppas Christian eller Simon vinner hela skiten! båda är ju så jävla gulliga.  Jag saknar Emil :( vi kommer inte ses på ett tag heller, men iförsig.. då får vi längta och då blir det jätte mysigt när vi träffas nästa gång hihi! Matte provet gick helt lagom okej, jag är inte jätte nöjd inte heller onöjd, säger såhär huvudsaken jag får g så klagar jag inte. Men så otroligt jävla skönt att de är över ska ni veta, känns som en stor tyngd från min kropp försvunnit.  Beställde en ny bikini idag också lovar er att den är riktigt snyggig! är bara bal/fest klänningen som ska inhandlas, svårt att bestämma sig haha! men det fixar sig. Sköt om er :)


du är så fin hjärtat, och du är bara min.


designa

Fatta vad nice att få designa sitt eget hus sen i framtiden! hihi, jag älskar verkligen sånt!
vitt och stilrent! sitter och kollar runt lite eftersom jag ska fixa om i mitt rum, det ska bli näst intill vitt, fast har ju en brun fondvägg, men det är snyggt tycker jag! ser framimot det hih :)














jag älskar att hata den här fucking stan



snart plugg sedan uppdaterar jag om de jag berättade om i de förra inlägget, kramis!

åhyeah

MR SAXOBEAT


nationellt i matte

onsdag, kort onsdag! dagen har gått relativt bra bara glidit runt i skolan sådär haha ;) men kvällen blir fullbokad med en massa matte pluggande och det känns för jävligt rent ut sagt. Men jag måste, det är ju nationellt imorgon och jag är så otroligt nervös det känns skit dåligt men jag gör mitt bästa, de är det som räknas ju. Fick ett "uppdrag" förut haha, av en vän att jag skulle uppdatera och skriva om två av mina allra bästavänner, bara två. Och det är svårt, riktigt svårt! eftersom jag har så pass många bra, men jag har valt 2.  Men jag lägger till en trejde kanske, om det inte gör någonting, för det är skit svårt. Men det kommer upp i ett inlägg snart, så ha det bra hörrni! håll tummarna för att jag klarar matten imorgon så är ni jätte gulliga, puss.

tanken av ett liv utan dig får mig att falla ner på knä

det är verkligen något som fattas i mitt liv och det märks. Dagarna går på men jag känner fortfarande att det är någon jag behöver, någon som alltid gett mig styrka och som jag alltid vetat funnits. Att ingen kan förstå förnedringen eller obetydelsen har jag märkt, men jag känner den, långt inne i hjärtat sitter det och bara gnager. Saknaden av en av de allra bästa i mitt liv. De här dagarna som gått har bara varit helt sjuka, de här dagarna är några av de som jag skulle berättat för dig. Jag hade ringt dig om det inte hade varit som det är nu. Jag vågar inte ringa längre, rädd för att höra att det faktiskt inte är samma person i andra änden, du har nog förändrats och den sanningen svider. Jag vill inte att du ska ha gjort de, men jag kan inte ändra på dig. Jag har inte möjligheten till det, alla väljer sina vägar men inte trodde jag att du skulle välja vägen bort från mig. Jag vet att jag betyder för dig men jag betyder nog inte lika mycket för dig som du gör för mig, eller så gör jag det.. bara att du glömt bort mig i ditt lyckliga liv som du lever nu, du har glömt bort mig för ett tag men när problemen börjar komma upp och du vill vända dig till mig då vänder jag också kappan, det är skiten man får ta. Även så är jag inte säker på att jag gör det, jag skulle nog ställa upp i vått och torrt för dig, men om ditt liv börjar om på nytt nu, då gör nog mitt också det snart. Och det livet blir utan dig, utan att ha dig så nära som jag innan haft och då får vi faktiskt leva med det. Det är skiten man får ta, det är skiten man faktiskt  får ta.  men jag saknar dig, min syster min allra bästavän o min knäppa roliga knasiga lirare, jag saknar allt med dig. tårarna rinner ner snart, ville inte det här, inte alls.

RSS 2.0