EMINEM



jag har inte tyckte om eminem förut men den här låten är sjukt bra.

hiss/diss



Sommarlov; för att det är så underbart skönt att slippa skolan. Det tycker väll alla? Man behöver inte tänka på läxor eller annat utan man kan bara ta det lugnt och njuta av livet.

Kenza; Hon skriver bra har bra bilder & är helt enkelt bra. Så det blir en hiss på henne.

Jeansshorts; Jag tycker det är snyggt på sommarn, jag trivs i det och det räcker med ett linne hängande över så blir det ändå en snygg outfit. 


    

Chinos på killar ; asså visst det var snyggt i början men nu går alla killar i det. Ser så sjukt ut, man kan se ett gäng killar kanske 6-7 stycken och 5 av dom har det. haha ja..

Tråkigt folk ; folk som aldrig vill göra något. Det är fan det tråkigtaste som finns. Som bara vill sitta inne och glo när man lika gärna kan gå ut och träffa folk. En stor diss på det!

Lång klänningar ; jag tycker inte alls det är snyggt, ser bara hängigt ut. Så nej usch diss diss diss.


blev tillan inatt

hej sötnosar förlåt för att jag inte uppdatera igår kväll men det blev ändrade planer. Sov hos matilda med jossan & emma.. var meningen att vi skulle sova i tält men ingen av oss hade det så vi sov hemma hos henne istället. Vi flummade med chips & godis, och typ lyssna på musik o masserade varandra. Blir väll att träffa brudarna ikväll igen + isa då som kommer senare på dagen. Dom är helt enkelt bäst, jag skulle aldrig klara mig utan mina vänner seriöst.

GRYM JAG ÄR

vaaaarmt som fan

idag är nog den varmaste dagen på hela året iallafall hitills och inte ska jag klaga på det! Har varit hos alexandra och badat i hennes pool. Och ska kila upp till henne snart igen, har bara varit hemma och ätit lite pasta sallad. Sjukt gott med lite sommarmat tycker jag. Men hoppas ni har det lika bra som jag så uppdaterar jag mer när jag kommer hem från henne. Pussen

förlåt för dåliga mobil bilder men ska åka in och köpa en kamra i veckan så då får ni bättre kort :)







baby we can do it....


baby we can do it we can do it all night
"nej jag jobbar imorgon"

kollar petras blogg candyliips.devote.se så förstår ni vad jag menar ;)
föresten så är min heade borta så jag måste fixa det också, fan vad trött jag blir ibland..


00.31

klockan är 00.31 och jag borde egentligen sova men jag kan inte  och har ingen stor lust att göra det. Så jag tänkte svara på lite frågor istället! gulligt va? ;)



Om din pojkvän skulle vara otrogen, vad skulle du göra då?
det har aldrig hänt mig så det är svårt att sätta sig in i situationen men det är klart att det inte är kul. Man blir sårad och jag skulle nog dumpa killen. Och skulle haft svårt att lita på honom igen.

Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med)
6-7 kanske men om jag ska vara ärligt så är det inte många som varit seriösa. Ingen av dom har direkt varit den rätta för mig.



Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
jag vet inte riktigt än. Jag får se med tiden, men om jag hittar han jag älskar så kommer jag troligen göra det.



Blir du lätt kär?
Ja ganska, eller inte bli kär direkt men jag har lätt att tycka om någon. Och jag har lätt att flörta med folk.


Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?
Jag tycker han ska vara självsäker men inte egoist han ska vara rolig och glad & charmig vara lätt att prata med och vara mogen för sin ålder, men inte för mogen, jag tycker man ska kunna ha kul och tönta sig. Men det finns ju gränser. Utseendefixerad men inte för mycket, men stil tycker jag han ska ha.

Vad är det mest avtändande du vet?
osäkra killar och killar som skryter.



Hur viktigt är det att man har något gemensamt?

man kan tycka om en person även om man inte har något gemensamt, men det är klart att det är en fördel om man har det.

Hur länge varar dina förhållanden?
mitt längsta varade i 9 månader.



Har du fått ditt hjärta krossat?

ja tyvärr



Vad är det mest romantiska du varit med om?

haha oj jag har ingen aning



Hur raggar du?

jag brukar inte ragga, men jag är mig själv :)



Har du en ”utseendetyp” hos killar?

Haha nej det tror jag inte. Men jag tycker stil är viktigt hos killar.



Beskriv en perfekt första dejt:

man ska har roligt tsm och inte sådan pinsam tystnad ;)



Vad tycker du om att ligga på första dejten?
alltså det beror på, jag skulle nog inte kunna göra det. Men man märker ju också om killen bara är ute efter en sak.



Vad tycker du om one night stands?

nej jag tycker inte om det.



Hur är du som flickvän?

oj, jag tror jag är ganska lättsam och är nog ganska lätt att prata med. Och trogen är jag, skulle aldrig kunna svika den jag älskar.


hemma igen

nu är jag hemma efter en lång dag med badande o solande! Har varit med petra hela dagen. Super mysigt faktiskt, haha och just jag är nog väldigt omtyckt bland pizzagubbarna på pizzeria star, haha skämt osido.. men ja iallfall så har jag fått gratis mat och dricka två gånger på det där stället utan att jag ens beställt något. Haha, lite gulligt av dom faktiskt! Ska nog gå dit många gånger och inte beställa något eller vad säger ni? ;)

En sommaroutfit, lite tråkigt men snyggt tycker jag.


kanon dag

Nu sitter jag med Alexandra och chillar vi har nyss kollat på "farsan" en rätt rolig film. Jag och alex satt typ och garva hela tiden. Under dagen så har vi träffat Emil och Atti vi badade i alex pool, eller ja dom gjorde. Men man kan väll säga att vi också fick oss ett dopp eftersom dom skvätte på oss hela tiden. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, min hjärna är i obalans just nu ;) Men nu ska jag vara lite social med Zigge på telefon, inte alex. Så ni får ha det bra puss :)





JAG SAKNAR DIG VÄNNEN!


...

fan vad ont det gör att lyssna på den här låten. jag saknar dig så jävla mycket, men jag vet inte om jag klarar det här igen.




M U S I K












faktiskt

ibland tror man saker om en person,
men allt visar sig vara den raka motsatsen.



jag tror att de flesta av oss har en tendens att dömma människor för fort. Både till bra och dåliga håll. Vi borde nog se och höra mer innan vi inbillar oss själva att vi har en uppfattning. Man känner inte människor man tror sig känna. Man känner dom kanske bara bättre än de okända.





bilder

kommer lite bilder från senaste tiden. Varning för äcklade personer eftersom det är en ganska äcklig bild längre ner. Och föresten inte min cigarett på bilden.















ibland är verkligen inte livet som man tänkt sig.

Fuck life. inte på humör. hejdå


my hair

Färgat mitt hår  mörkbrunt, nej svart blev det. Och det är inte roligt alls även om jag tycker det är fint med svart hår så passar inte jag i det. Men jag är glad att det är sommar nu så att solen bleker det, sen är det bara en toning så det går nog ur snart. Men ändå ;( (Om du ser det här ronja så menar jag inget taskigt men du förstår). Men ja annars då? jag har sovit hos alex från igår till idag fast ja vi sov typ inte haha, vi tänkt först att vi skulle vara uppe hela natten. Men sen somnade hon, haha! Något som är lite jobbigt är också att mormor ligger på sjukhus. ;/ jag hoppas inte att det är något allvaligt, för jag klarar mig inte utan henne. Iallafall inte just nu, Även om jag vet att jag kommer behöva klara mig utan henne så vill jag inte ens tänka tanken. Jag älskar henne över allt annat på denna jord, hon är mitt allt! men men nu ska jag lägga mig i solen puss på er!


kärlek

Fyfan vad jag önskar att jag också var kär ibland. Att jag hade någon att luta mig mot, någon som jag visste bara var min. Jag vill liksom känna känslan.Jag vill känna att någon tycker om mig, någon som tycker om mig precis som jag är. Men jag hoppas jag får känna den känslan igen. Jag vill känna kärlek med någon underbar, ingen som bara förstör en eller någon som tar en som andra handsval. Många sånna killar har jag mött. Dom får en att älska dom sen sviker dom. Eller så hör dom aldrig av sig. Men sånna vill inte jag ens vara i närheten av. Dom gör mig bara illa. Därför väntar jag på den rätta, han som verkligen vill ha mig. Han som inte tar mig förgivet, utan han som älskar mig för den jag är!



jag börjar nästan gråta av den här sången, så jävla fin!

victoria & daniel

hejhej! lördag idag och jag har mest chillat framför datorn, ganska tråkigt men ändå jätte skönt! Var meningen att jag skulle sova med isa men sen skulle hon till sin kusins barn i köping så då blev det inte så. Mamma sitter bänkad framför tvn och kollar på Victoria & Daniels bröllop, eftersom min kusin är med och serverar och  hon har även varit med och gjort tårtorna. Lite stolt faktiskt! Hon är en av sveriges bästa konidiörer om det nu finns något som heter så haha! ;d Men jag är inte så jätte intresserad av det där annars. Så det blir väll att sätta på sims, kul liv jag har ibland alltså, men vad ska man göra? man kan ju inte bara sitta och göra ingenting..Jag skriver nog mer imorron om ni har tur. Pusshej


Tycker dom är jätte  fina ihop, Och Victoria var så vacker bröllopet!


shuuuuuuuuuuuuue

shooooo bre nu sitter jag här hemma och gör ingenting, men när mammi kommer hem från jobbet ska hon och jag ta en fika! Sen blir det nog iväg till emms & vi ska käka hamburgare & bada, hihi mys! mer än så vet jag inte! Igår var jag & träffade petra, vi pallade inte dra till udden. Så vi satt och snackade drack cider och åt popcorn och kolla när solen gick ner. Ganska mysigt va? mjaa det tycker jag. Men nu ska jag nog städa lite i mitt rum det ser förjävligt ut, måste faktiskt ha lite mysigt här inne. Sen ska jag nog lägga mig i solen och dunka musik i mina hörlurar. Men hoppas ni har det bra, så uppdaterar jag kanske senare ikväll! puss



En bild från skolavslutningen!


justin bieber



min min min & min, seriöst sötare får man fan leta efter!

aooooo

hej! hur mår ni? här är det iallafall bra bara att jag är lite stressad! Ska snart sticka upp till min mamma på en fika och innan det ska jag duscha & fixa mig! Men jag ville mest visa att jag lever, haha. Och det är bara 4 dagar kvar till sommarlovet om man räknar bort helgen, så jävla najs! I sommar blir det rätt mycket. Jag ska till oskarshamn med familjen, åka till liseberg,grönalund,norrköping,kryssning,småland. Men jag ska vara hemma o ta igen mig också ;) får se hur jag får rum med det, men jo det ska jag få! haha. Ja men ni fick ett snabbt inlägg, kanske upptaderar mer ikväll! Pussssar!




reality, i love it

tjaaaaaaa

tja folket! det är regn idag, och det suger! Jag som hade tänkt att gå ut & gå idag men icke, Men nu känner jag iallafall inte dåligt samvete för att blogga. Jag har egentligen inget som jag behöver säga så jag kan väll berätta lite om idag.. Jag alex & ronja gick till skolan tsm & när vi kom till skolan så var det typ inga där så vad skulle vi göra? Vi har såhär profildagar i skolan och vi har inget att göra eftersom vi redan är klara med våran film. Så vi drog upp till Jan och frågade om vi fick gå till alexandra o bada i hennes pool, eftersom dom andra hade något roligt att göra och vi bara satt ner. Så jag & alex drog hem till mig och ronja o lovisa gick hem till ronja för att hämta badkläder, sen var alla vi och bada i hennes pool! 24 grader så det var rätt skönt ändå, inte det varmaste men det var skönt! Sen drog vi och åt & så gick jag till musiken och sjöng lite med Emma, men vi pallade inte sålänge för båda vi är sjuka, Så då gick vi in på bilden och gjorde varisna lergubbar, hahah.. ja.. Men nu ska jag in och slå på tv;n och ta en damitårts bit! mums! Men ha det så bra puss


B I L D E R


 
utan smink och hello kitty nattlinne, gulligt va? :)


ny bikini :)


:)

det får räcka haha! puss


min mamma <3

Det är nog inte många som vet hur det känns att ha en mamma som har en physisk sjukdom! Och om ni har det så vet ni hur det känns.  Min mamma har det, och även om det inte påverkar henne när hon äter medicin så kan det vara jätte jobbigt. Och det känns i hela hjärtat, men jag menar verkligen inte att det är något dåligt med att vara det! För hon.. hon är världens bästa mamma hon är min bästavän! Och utan henne vet jag inte vad jag skulle göra! Men tiden när det var som värst var det den värsta tiden i mitt liv, jag ville inte leva längre.. Jag ville inte gå till skolan, jag bara grät skrek! För vem vill att ens mamma ska må skit? vem vill att ens mamma ska ligga inne på phsyk? I N G E N! Jag träffade henne inte på flera veckor, och jag har aldrig varit utan min mamma sålänge, jag visste inte hur hon hade det, jag visste inte vad hon gjorde.. Sen blev ekonomin bara sämre, mamma tjänade inga pengar pappa fick betala allt! Mamma känar fortfarande inte, för hon måste betala till sitt jobb. Vi lever på pappas pengar, det vi tänkt göra kan vi inte göra.. Men jag försöker att tänka framåt, för jag vet att vi fixar det här! Och min mamma mår faktiskt bra idag, även om det svajar fram och tillbaka! Och jag älskar henne & min pappa och bror mer än allt annat på jorden, dom är allt jag har! Dom som aldrig sviker mig. Dom kan jag lita på. Dom är helt enkelt bäst!


RSS 2.0